BIST 10.046
DOLAR 32,52
EURO 34,76
ALTIN 2.403,03
HABER /  DÜNYA

Kafası iyiyken sakladığı uyuşturucuyu bulamadı

Bursa’nın Mudanya ilçesinde, aldığı uyuşturucunun tesiriyle sakladığı hapların yerini bir türlü hatırlayamayan zehir taciri, müşteri kılığın...

Abone ol

Bursa’nın Mudanya ilçesinde, aldığı uyuşturucunun tesiriyle sakladığı hapların yerini bir türlü hatırlayamayan zehir taciri, müşteri kılığındaki polisleri geri çevirmek zorunda kaldı. Ancak daha sonra bir ihbar üzerine, ağaçların arasına saklanan 2280 adet extacy hap ele geçirildi.
Mudanya Emniyet Müdürlüğü Terör ve Asayiş Şube ekipleri, dün gece geç saatlerde durumundan şüphelendikleri Hüseyin T. (31) adlı şahsı takibe aldı. Müşteri kılığına giren polisler, şahısla irtibata geçip, kendisinden uyuşturucu hap satın almak istedi. Ancak Hüseyin T, aldığı uyuşturucunun etkisiyle, sakladığı hapların nerede olduğunu bir türlü bulamadı. Daha sonra emniyete götürülen şahsın uyuşturucu kullanmaktan sabıkalı olduğu belirlendi. Üzerinden bir suç unsuru çıkmayan şüpheli serbest bırakıldı.
Çok geçmeden emniyete, bir evin bahçesinde ağaçların arasında şüpheli kutu olduğu ihbarı geldi. Bahse konu bahçeye giden ekipler, açtıkları kutuda 2280 adet uyuşturucu extacy hap buldu. Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesinde Yeşilova Mahallesi’ndeki evine yapılan baskınla yakalanan Hüseyin T, uyuşturucu hapları İstanbul Aksaray’dan aldığını itiraf etti. Zanlı, sorgusunun ardından adliyeye sevk edilirken, olayla alakalı tahkikat sürüyor.
(İHA)