BIST 9.103
DOLAR 32,38
EURO 35,05
ALTIN 2.326,70
HABER /  GÜNCEL

Kadriye Gündeş'e tecavüz eden bakkal ve amcası meğer...

Kaybolan Çiçekler ile tanıdığımız Kadriye Gündeş'in taciz, tecavüz, şantaj ve en nihayetinde cinayetle biten hayatı tüyler ürpertti. Kadriye Gündeş'e 12 yaşında tecavüz eden bakkalın da görüntüleri ortaya çıktı.

Abone ol

Kaybolan Çiçekler ile tanıdığımız Kadriye Gündeş'in taciz, tecavüz, şantaj ve en nihayetinde cinayetle biten hayatı tüyler ürpertti. 12 yaşında çilesi başlayan Kadriye Gündeş'in mezar yeri aranırken, annenin itirafları ile gözaltına alınan 4 kişi bir gecede serbest kaldı. Tecavüzcü bakkal Mehmet'e önce şantaj yapan, ardından yeğeni Kadriye'yi taciz ettiği iddia edilen amca Ergun Gündeş de serbest kalanlar arasında.

Kadriye'nin hayatını cehenneme çeviren o bakkalın görüntüleri de ortaya çıktı.

Kaybolan Çiçekler programında öldürüldüğü söylenen sapık bakkal Mehmet Liv'in görüntüleri de yayınlandı. Bakkal Mehmet Liv iddiaya göre tacizlerle yetinmedi ve Kadriye Gündeş'e tecavüz etti. Bunun görüntülerini de kaydeden Mehmet Liv, küçük kızın hayatını cehenneme çevirdi.

Kadriye'nin hayatındaki o korkunç detayı da annesi Necla anlattı. Amca Ergun Gündeş tecavüzü öğrendikten sonra sadece para sızdırmakla kalmamış, yeğenini taciz etmeye de başlamıştı. Annenin anlattığına göre amca Ergun bakkal ile yeğenini öldürürken kendi suçunu da ortadan kaldırmış oldu.

AMCA BAKKALI VE KADRİYE'Yİ NASIL ÖLDÜRDÜ?
Kadriye'nin ağabeyi Necati Gündeş'in anlattığına göre olay günü amcası bakkal Mehmet Liv'in kafasına silah dayadı. Ya 80 bin lira daha verecekti ya da 'namusları' temizlensin diye onu öldürecekti. Amca ve yanındaki iki arkadaşı Mehmet Liv 80 bin lira vermeye kabul etmeyince onu silahla vurarak öldürdüler. Kadriye Gündeş de cinayet anında yanlarındaydı. 'Namusunu' temizlediğini söyleyen amca bakkaldan sonra Kadriye'ye yönelmiş. Kadriye'nin ağayebinin Kaybolan Çiçekler programında anlattığına göre amca bakkalı vuran amca Kadriye'yi de bıçaklamaya başladı. Kadriye Gündeş öz amcası tarafından bıçaklanarak oracıkta öldürüldü. Korkunç olan bir başka detay daha vardı. Kadriye'nin hayatı öyle bir kabustu ki mahalleden arkadaşı olan Olcay da o kabusun bir parçası olmuştu. Kadriye'nin başına gelenleri öğrenen Olcay, bakkaldaki görüntülere ulaşmış ve o da Kadriye'yi tehdit etmeye başlamıştı. 

Kadriye Gündeş'in kabus gibi geçen 17 yılı ailesinin elinden son bulurken, itiraflar üzerine polis dün aile boyu gözaltı yaptı. Bayındır Furunlu köyünde bulunan babası Ercan, amcası Ergun ve arkadaşı Olcay gözaltına alınıp sorguya götürüldü. Sabaha kadar süren sorgudan sonra da bugün anne Necla Gündeş'i jandarma yer göstermeye götürdü.