BIST 8.995
DOLAR 32,31
EURO 35,06
ALTIN 2.277,06
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Engelli fotoğraf sanatçısı adayları tarihi mekânları görüntüledi

İSTANBUL Bağcılar Belediyesi Engelsiz Fotoğraflar Atölyesi kursiyerleri, Sultanahmet ve Eminönü Yeni Camii çevresinde birbirinden güzel fotoğraflar çekti.

Abone ol

Bağcılar Belediyesi’nin, ‘Birlikte Daha Güzel’ sloganı ile hizmete sunduğu ‘Hayatı Çek Projesi’ devam ediyor. "Mustafa Seven’le Engelsiz Fotoğraflar Atölyesi"nin kursiyerleri, Aydın Üniversitesi Fotoğrafçılık Bölümü öğrencileri ile Eminönü ve Sultanahmet’teki tarihi ve turistik mekanları ziyaret etti.

Kursiyerler, gönüllü üniversite öğrencileri ile birlikte fotoğraf çalışması yaptı. Kursta öğrendiklerini uygulayan kursiyerler, birbirinden güzel görüntülere imza attı. Öğrencilerin çektiği fotoğraflar Engelliler Haftası’nda açılacak sergide fotoğraf meraklılarının beğenisine sunulacak.

“ENGELLİLER YETENEKLERİNİ İSPAT ETTİ”

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, engellilerin imkan sunulduğunda önemli başarılara imza attıklarını ve yeteneklerini ispat ettiklerini belirtti. Çağırıcı, bu amaçla düzenledikleri Engelsiz Fotoğraflar Atölyesi’ne katılan kursiyerlerin öğrendiklerini en iyi şekilde uygulamaya geçirdiklerini belirterek, başarılı kursiye