BIST 10.159
DOLAR 32,18
EURO 35,06
ALTIN 2.471,92
HABER /  GÜNCEL

Kadına şiddete kezzap bulaştı

Aşkına karşılık vermeyen kadını kezzapla bacağından ve kalçasından yaraladı

Abone ol

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde Mürvet Ç. (42) adlı kadın, arkadaşlık teklifini geri çevirdiği 51 yaşındaki kişi tarafından sokak ortasında kezzaplı saldırıya uğradı. Mürvet Ç. bacağından ve kalçasından yaralanırken 3 çocuk babası saldırgan, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Balıkesir'de, adam yaralamadan sabıkası olan evli ve 3 çocuk babası Yüksel K. (51), önceki akşam, iddiaya göre 1 senedir rahatsız ettiği Mürvet Ç.'nin (42) sokakta yolunu kesti. Aşkına karşılık vermemesi durumunda kendisini yakacağını söyleyen Yüksel K., eşinden boşanan 1 çocuk annesi kadından yine ret cevabı aldı. Yüksel K., dün sabah işe gitmek için evden çıkan Mürvet Ç.'yi aracıyla bir süre takip etti. Mürvet Ç., arabadan inerek arkasından yaklaşan Yüksel K.'yı fark edip kaçmaya çalıştı. Yüksel K.'nın, yüzüne doğru fırlattığı kezzap, kadının kalçasına ve bacağına isabet etti.

Saldırıyı yapan Yüksel K. olay yerinden kaçarken, elbiseleri paramparça olan ve vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar oluşan Mürvet Ç. hastaneye kaldırıldı. Zanlı Yüksel K., Bandırma'nın 100. Yıl Mahallesi'nde güvenlik güçlerince yakalandı. Bacağında ve kalçasında asit yanığı olan Mürvet Ç. ise Bandırma Devlet Hastanesi'nde tedavi edildikten sonra taburcu edildi.

SERBEST KALDI

Daha önce de yaralama olayına karıştığı öğrenilen Yüksel K., çıkarıldığı adli makamlarca "Kasten adam yaralamak" suçundan işlem yapılarak tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

"1 YILDIR TACİZ EDİYOR"

Saldırganın her fırsatta kendisini taciz ve tehdit ettiğini öne süren Mürvet Ç., yetkililerden yardım istedi. Talihsiz kadın, "1 senedir cinsel tacizlerine maruz kaldım. Evime zorla girmeye çalıştı. Bizim gibi insanlar onun gibilerin elinde kul köle mi olsun? Kimse konuşmadığı için bunlara fırsat tanınıyor. Ben susmayacağım. Böyle insanların toplumda yeri yok. Ben kendi alnımın teriyle ekmeğimi kazanmak için sabahın köründe sokağa çıkıyorum. Bunlar yüzünden işimizi bırakıp evlere mi kapanalım? Ama ben kapanmayacağım. Yetkililer bana yardımcı olsun" dedi.

Eşinden boşanan Mürvet Ç., 70 yaşındaki annesi ve 10 yaşındaki kızıyla birlikte yaşadığını söyledi.