BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Kadıköy'de olaylı Soma protestosu

Soma'daki maden faciasını protesto etmek isteyen bir grup, barikat kurdu polisle çatıştı.

Abone ol
Kadıköy'deki Soma protestosu çatışmaya döndü! Maden ocağındaki faciayı protesto etmek isteyen bir grup göstericiye polis müdahale etti, çatışma yaşandı. Biber gazlı müdahalede göstericiler bazı işyerlerinin camlarını kırdı, zabıta aracını devirdi.
 
Soma'daki maden faciasını Kadıköy'de protesto etmek isteyen gruba polis müdahale etti. Polisin gaz bombasına göstericiler taş, şişe ve havai fişek atarak karşılık verdi. Bir mağazanın camını kırıp vitrindeki giysileri yola saçan göstericiler, bir zabıta aracını da devirip camlarını kırdı.

88.20140516003221.jpg 
 
Soma'daki maden faciasını protesto etmek isteyen yüzleri maskeli bir grup, saat 20.00 sıralarında Kadıköy Bahariye Caddesi'nde toplandı. Eyleme izin vermeyen polis ekipleri, göstericileri dağıtmak için biber gazı kullandı. Atılan gazdan çevredeki vatandaşlar da etkilendi.

99.20140516003331.jpg

Ara sokaklara kaçan göstericiler ise polise taş, şişe ve havai fişek atarak karşılık verdi. Cadde üzerine barikat kuran eylemciler ateş de yaktı. Göstericilerden bazıları bir mağazanın camını kırıp, vitrindeki giysileri yola saçtı. Eylemciler yoldan geçmekte olan bir zabıta aracını da devirip camlarını kırdı.

dsfsd.jpg 

Göstericileri ara sokaklara doğru kovalayan polis, aracı kaldırıp şoförüne teslim etti. Polisin önlemleri devam ediyor.