BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,94
ALTIN 2.440,41
GÜNCEL

Kadıköy'de faciadan dönülen anlar kamerada

İSTANBUL Kadıköy'de Yoldan geçen otomobil inşaat yıkımı sırasında düşen beton blokun altında kalmaktan son anda kurtuldu.

Kadıköy'de yıkım çalışmaları sırasında beton blok yola düştü. Bu sırada yoldan geçen otomobil sürücüsü yaptığı manevrayla beton yığınının altında kalmaktan son anda kurtulurken, faciadan dönülen anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

Kadıköy Fenerbahçe'de bir binanın yıkım çalışması sırasında faciadan dönüldü. Yıkım esnasında beton blok yola düştü.Bu sırada bir otomobil sürücüsü yaptığı manevrayla son anda beton yığınının altında kalmaktan kurtuldu. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde inşaat yıkımı sırasında beton bloğun bir bölümü yola düşüyor. O sırada yoldan geçen bir sürücü de ani bir hareket yaparak beton bloğun altında kalmaktan son anda kurtuluyor.

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika haberleri yer alıyor.)

Sitene Ekle
Etiketler