BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,82
ALTIN 2.509,45
GÜNCEL

Annesinin yaptığını gören çocuk yüzünü elleriyle kapattı

İzmir'de mağazaya girip ürünlerden bazılarını eline alan anne ürünleri poşete doldurmaya başladı. Küçük çocuk annesinin yaptığından utanıp elleriyle yüzünü kapattı.

İzmir'de bir mağazada hırsızlık yapan kadının yanında olan çocuğu annesinin yaptığı karşısında utandı, yüzünü elleriyle gizledi. Show Haber'de yer alan görüntülere göre olay, İzmir'in Menderes ilçesinde bir iç giyim mağazasında yaşandı. Mağazaya girip ürünlerden bazılarını eline alan Suriyeli anne oğluyla birlikte reyonun arkasına geçti. Kadın güvenlik kamerasının açısından çıktığı sandı, elindeki ürünleri poşete doldurmaya başladı. Mağazadan çıkacakları anda küçük çocuk annesinin yaptığından utanıp elleriyle yüzünü kapattı.

Güvenlik kameraları incelendiğinde kadının daha önce de mağazada hırsızlık yaptığı tespit edildi. Polis ekipleri kadını pazarda yakaladı. Mağaza sahibi küçük çocuk için şikayetçi olmadı.

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika haberleri yer alıyor.)

Sitene Ekle
Etiketler