BIST 10.188
DOLAR 32,35
EURO 34,91
ALTIN 2.398,11
HABER /  GÜNCEL

Kadıköy resmen katlediliyor!

İşte bu manzara ve yerel seçimlerin erkene alınma ihtimali Gürtuna'nın, İstanbul'u harabeye çevirmesine yetti.

Abone ol

Usta yazar Melih Aşık, "Kadiköy'ün fethi" başlığını atmış bugünkü yazısına.. Oysa Kadiköy'ün fethedildiği falan yok, Büyükşehir Kadiköy'ü resmen katletti. Hal böyle olunca, Kadiköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, halkın tepkisini azaltmak için, "Ben yapmıyorum, O yapıyor" afişi asmak zorunda kaldı Kadiköy'ün çeşitli yerlerine.

Şimdi Ustad Melih Aşık'ın yazısıyla sizi başbaşa bırakıyoruz:

"Şu günlerde görmelisiniz güzelim Kadıköy ne halde... Deniz Otobüsü'nü Kadıköy'e bağlayan asfaltın üzerine koskoca bir tramvay garajı inşa ediliyor. Evet cadde ortasına tramvay garajı. Hemen yanındaki Anakent'e bağlı halka açık park özel çay bahçesi haline getirildi. Tramvay raylarının inşaatı yüzünden her yan delik deşik. Trafik tıkalı. Gelen geçen lanet okuyor. O yüzden Kadıköy Belediyesi afiş asmış, tramvay inşaatının Anakent'in icraatı olduğunu ilan ediyor...
     Anakent Belediyesi eşe dosta iş yaratmakta marifetli. Rıhtıma 40 metre uzunluğunda pis bir çadır oturtarak denizi kapattı. Çadırda sağlık taramasıyla birlikte özel bir hastanenin reklamı yapılıyor. Moda sahil yolunun çıkış noktası sayılabilecek Kurbağalıdere kavşak inşaatı sürüyor. Müfit Gürtuna "sahil yolu yok, bu yalnızca bir köprü ve kavşak inşaatı" diyedursun... Kurbağalıdere'den Moda'ya 300 metrelik bir sahil şeridi katledilip yola dönüştürüldü bile... Moda sahil yolu inşaatı başlamadı ama yolun başlangıcı hazır edildi. Sahil yolunu başlatmak şart oldu. Mevcut zihniyet nerede nefes alınacak boş alan görürse oraya müteahhit zengin edecek gereksiz bir yatırım oturtuyor. Kadıköy Belediye Başkanı ne diyor olup bitene diye sorarsanız? O da bizim gibi seyirci!
     İstanbul'la birlikte Kadıköy'ün de fethini kutluyoruz bu yıl..."