BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Kaderimin Yazıldığı Gün 9. bölüm Defne yoğun bakımda

Kaderimin Yazıldığı Gün 9. yeni bölümde yine heyecan dorukta. Elif yoğun bakıma girer, ya bebek doğacaktır ya da Elif ölecektir.

Abone ol

Kahraman, Kıymet ve Defne yoğun bakımdaki Elif’in durumunu öğrenmeye geldiklerinde bu haberle karşılaşırlar. Bir karar verilmesi gerekmektedir.

kaderimin-yazildiği-gün-1.jpg

Kahraman ilk olarak anneyi, Kıymet ise bebeği sormuştur. Bu durum Defne’nin gözünden kaçmaz. Elif’in kararı ise hepsini şaşırtacaktır. Bu sırada Maksut tutuklu olduğu nezarethanede hala Elif’in adını sayıklamaktadır. Hastane kapısındaki Veysel ise Maksut’a bildirmek üzere Elif’in durumunu öğrenmeye çalışır. Elif’in hamile olduğunu duyan Veysel dehşete kapılır.

kaderimin-yazildiği-gün-2.20141222124446.jpg

Bu haberi Maksut’a verdiğinde kim bilir neler olacaktır! Maksut’un gözaltına alındığını duyan Harun küplere biner. Adamlarına onu bulup kurtarmaları için talimat verir.

kaderi̇mi̇n-yazildiği-gün.jpg
Kerem İngiltere’ye gitmekten vaz geçerek Kahraman’la tartıştığı için üzgündür. Dayı-yeğen bu kırgınlığı telafi için konuşurlar fakat bu kez de konu Elif’e gelir ve yine gergin ayrılırlar. Kahraman Elif yüzünden hem Defne ile hem Kerem’le tartışmış olduğunun farkına varır. Dertleşmek için Cemal’in yanına gider. Bu sırada Maksut içerden çıkmış ve Elif’in hamile olduğunu duymuştur. Silahını kapar, Yörükhan sülalesinin kökünü kazımaya yemin eder ve Elif’i hastaneden çıkaran Kahraman’ın peşine düşer.

8. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bebeğin kalp sesini dinlemek için gittikleri hastanede, Elif fenalaşmış, Defne’ye babasının düştüğü haberi gelmiştir. Kahraman ve Kıymet hastanede kaygıyla beklerken, Maksut Defne’yi kaçırır. Elif’i geri alabilmek için Defne’yi rehin tutar.

kaderimin-yazildiği-gün-2.jpg

Kadir kararını vermiştir, Kerem’e babası olduğunu açıklayacaktır. Ancak onların buluştuğunu haber alan Yakup, Kadir’i arar ve acele görüşmek ister. 

kaderimin-yazildiği-gün-3.jpg

Doktor Elif’in Kahraman’ı görmek istediğini haber verir. Elif bebeği iyi koruyamadığı için üzgündür, düşük ihtimali onu perişan etmiştir. Kahraman Elif’e güvendiğini söyler. Kahraman karışık duygularla Elif’in yanından çıktığında Maksut’un telefonuyla allak bullak olur; karısı Maksut’un elindedir.

kaderimin-yazildiği-gün-4.jpg

Konaktakiler bütün bu olup bitenlerden habersizdirler. Durumdan kuşkulanan Şükran Aysel’e Halil’i aratır fakat Halil sır vermez.

Kıymet, konağa döndüğünde Elif’in yokluğuna bahane olarak, Defne’nin babasına bakmak için bir süre yalıda kalacağı yalanını uyduruverir. 

kaderimin-yazildiği-gün.jpg

Lojistik işine güvenen Yakup ise Kadir’e yeni bir teklifle gitmiştir. Aklı bir yandan hastanede, bir yandan Defne’de olan Kahraman Maksut’un izini sürmeye başlamıştır. Elif ve bebek hayata tutunmaya çalışırlarken zamana karşı bir yarış başlar. Kahraman Defne’yi kurtarabilecek midir?

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜNDE 7. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kaderimin yazıldığı Gün'de 7. bölüm yine çok heyecanlı. Defne çocuğun Elif'ten olduğunu öğrenir ve o çocuğu düşürmeye çalışır. Kahraman ise bir karar vermek zorundadır.

deri̇mi̇n-yazildiği-gün1.jpg

DEFNE ZOR KARARIN EŞİĞİNDE

Bebeğin kendisinden olmadığını öğrenen Defne, hayatının en zor ve acımasız kararını verir. Bu çocuk asla doğmayacak!  

Bu amaçla bir karışım hazırlatır. Bebeğin düşmesini sağlayacak bir ilaç. Bebek düşecek ve Elif bu evden gidecek.

kaderi̇mi̇n-yazildiği-gün-2.jpg

Karısının planından habersiz olan Kahraman ise, Meryem’i rahatsız eden bir adamın izini sürmektedir.  Bu arayış sonunda öldü diye bildiği Kadir’le karşılaşır. Yörükhan Ailesi’nin yıllardır sakladığı bu sır ortaya çıkmıştır. Bir tarafta babasız ve kocasız kalan ablası ve yeğeni, diğer tarafta abisi Yakup ve babası Ziya. Kahraman sonucu ne olursa olsun bu sırrın hesabını sormakta kararlıdır. 

kaderi̇mi̇n-yazildiği-gün-3.jpg

Diğer tarafta ise, herkese varlığını unutturan Maksut, Defne’yi kaçırır. Sevdiği, hayattaki tek aşkı Elif’e kavuşmak için yapması gereken tek şey kalmıştır. Kahraman’ı arayıp, takas yapmayı önerecektir. Defne’ye karşılık Elif...

Birçok dizinin reyting nedeniyle yayından kaldırıldığı bir dönemde ekranda başarılı bir ivme yakalayan Kaderimin Yazıldığı Gün 3. Bölümüyle izleyicilerle buluşacak. 

İlginç hikaye örgüsüyle dikkatleri üzerine çeken Kaderimin Yazıldığı Gün yeni bölümde silahlar konuşacak. Özcan Deniz'in başrolünü oynadığı Kaderimin Yazıldığı Gün 3. Bölümde bakın neler yaşanacak?

İlk görüşte Elif’e aşık olan Kerem’in yolu hayatta en güvendiği insanla, dayısı Kahraman’la kesişecektir. Ailenin en büyüğü Ziya Bey ise, kucağına alacağı bir torunun heyecanını yaşamaktadır.

Elif’in varlığı, her gecen gün daha da vazgeçilmez noktaya gelecek gibidir. Ancak, iki kadının, hamile olan Elif ile, kendisine hamilelik rolü düşen Defne’nin yıldızları hiçbir zaman barışmayacaktır.

ozcandeniz.jpg

Birisi kazanana kadar... Ancak bütün bu olaylardan önce Kahraman ve Elif’in Maksut belasından kurtulmaları gerekmektedir... İkisi de namlunun ucundadır…


KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN KÜNYESİ

Yapımcı: O3 Turkey Medya
Yönetmen: Ulaş İnaç 
Senaryo: Sema Ali Erol, Gülden Çakır ve Mahir Erol

Oyuncular
Özcan Deniz
Hatice Şendil
Begüm Kütük Yaşaroğlu
Gürbey İleri
Metin Çekmez
Gül Onat
Goncagül Sunar
Hakan Meriçliler 

kaderimin.jpg