BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,91
ALTIN 2.444,29
HABER /  GÜNCEL

Kaçarken paraların bir kısmını yere düşürdüler

Laleli’de faaliyet gösteren bir banka şubesi, yabancı uyruklu 3 kişinin tarafından silahla soyuldu. Zanlılar bankadan aldıkları yaklaşık 20 ...

Abone ol

Laleli’de faaliyet gösteren bir banka şubesi, yabancı uyruklu 3 kişinin tarafından silahla soyuldu. Zanlılar bankadan aldıkları yaklaşık 20 bin TL ile kayıplara karışırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
Edinilen bilgilere göre yabancı uyruklu üç soyguncu, motosikletle Laleli Ordu Caddesi üzerindeki banka şubesine geldi. Bankaya giren ve güvenlik görevlisinin silahla etkisiz hale getiren soyguncular daha vezneye yöneldi. Paraları yanlarında getirdikleri çantaya koymasını isteyen soyguncular, bankadan aldıkları yaklaşık 20 bin TL ile kayıplara karıştı. Zanlıların kaçarken yere para düşürdükleri de görüldü.
Banka görevlilerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Emniyet ekipleri zanlıların kaçtığı istikamette geniş çaplı aramalar başlattı. Olay yeri inceleme ekipleri ise banka içinde zanlılara ait izlere ulaşmaya çalıştı. Bu arada zanlıların motosikleti ve kıyafetlerini Kumkapı’da terk ettikleri öğrenildi.
(İHA)