BIST 10.046
DOLAR 32,49
EURO 34,71
ALTIN 2.409,32
HABER /  GÜNCEL

Kaçan kızını öldürecekti

Kaçan kızını yolda damadı ve oğluyla birlikte gören kişi eline geçirdiği demir sopayla otomobile saldırdı. Damadın çarptığı baba ile yardıma koşan 2 kişi bıçakla yaralandı.

Abone ol

Adana'ın Seyhan ilçesi'nde meydana gelen olayda Ramazan Tekin'in (50) kızı Hüsne Uludağ (23) babası evlenmelerine izin vermeyince 3 yıl önce sevdiği Erhan Uludağ (25) ile kaçtı.

 

SOKAKTA GÖRDÜ

Baba Tekin bu duruma kızdığı için kızıyla o günden sonra bir daha görüşmedi. Bugün de Tekin, alışveriş yapmak için çıktığı sırada Atatürk Caddesi'nde otomobilin içinde damadı, kızı ve oğlu Şehmuz Tekin'i (22) gördü. Kızıyla görüşmeyen baba, oğlunun onlarla birlikte olduğunu görünce yol kenarında bulduğu demir sopayı alıp otomobile zarar vermeye çalıştı. Bu arada, damadı Uludağ, otomobiliyle kaçmak isterken kayınbabasına çarparak yaralanmasına neden oldu. Şehmus Tekin otomobilden inerek babasına yardım etmek istedi. Ancak babası yaralı halde oğluyla tartışmaya başladı. Damat Uludağ'da olay yerinden uzaklaşarak aracı park etti.

Otomobilin gittiğini gören Ramazan Tekin, "Bana kasten çarptılar kaçıyorlar" diye bağırdı. Bunun üzerine Atatürk Parkı'nda bulunan Onur Sönmez, Baran Altan ve Kürşat Altan, olay yerine gelerek kavgaya karıştı. Baran Altan, babasını sakinleştirmeye çalışan Şehmus Tekin'e, "Yaşlı adamı ne dövüyorsunuz seni bıçaklarım" dedi. Bunun üzerine Tekin, "Sen kimi bıçaklıyorsun o benim babam, kimse kimseyi darp etmiyor" diyerek Altan'ın elindeki bıçağı alıp Kürşat ve Baran Altan'ı hafif şekilde yaralayıp olay yerinden kaçmaya çalıştı.

 

GAZETECİLERİ TEHDİT ETTİ

Çevredeki vatandaşlar da durumu polise bildirdi. Ramazan Tekin olay yerine gelen ambulansla Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Olay yerine gelen polis Tekin ve Uludağ çiftini gözaltına aldı. Hüsne Uludağ ve Şehmus Tekin kendilerini görüntüleyen basın mensuplarını tehdit etti. Hüsne Uludağ, polislerin elinden kaçıp kameramana vurmaya çalıştı. Güçlükle sakinleştirilen Tekin ve Uludağ polis merkezine götürüldü. Sol göğsünden bıçaklanan Kürşat ve Baran Altan ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.