BIST 10.083
DOLAR 32,44
EURO 34,78
ALTIN 2.432,00
HABER /  DÜNYA

Kaçak şahsın Kılıçdaroğlu ile de fotoğrafı çıktı

Adana’da, CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt ile birlikte VIP’ten çıkarken yakalanan ve hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan Necmettin...

Abone ol

Adana’da, CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt ile birlikte VIP’ten çıkarken yakalanan ve hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan Necmettin İ.’nin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile çekilmiş fotoğrafları da ortaya çıktı.
Edinilen bilgiye göre, 26 Aralık 2013 günü meydana gelen olayda CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, uçakla Adana Havalimanı’na gelerek, saat 20.30 sıralarında yanındaki Necmettin İ. (43) ile birlikte VIP’ten geçerek dışarı çıkmıştı. Bu arada Necmettin İ. tarafından arazisi alınarak 1 milyon 300 bin lira dolandırıldığını ileri sürerek Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunan M.K. adlı kişinin ihbarı üzerine şahıs polis tarafından gözaltına alınmış, cezaevine gönderildikten sonra kefaletle serbest kalmıştı.
CHP’li Necmettin İ.’yi polise vermek istememiş daha sonra Necmettin İ.’nin "ruhsatsız silah ile mermi bulundurmak ve satmak" suçlarından 10 ay 5 gün hapis cezasıyla arandığını ve hakkında 3 resmi belgede sahtecilik, 1 başkasına ait kredi kartını kullanarak fayda sağlamak, 1 kullanmak için uyuşturucu bulundurmak ve ruhsatsız silah ve mermi bulundurmak ile satmak suçundan dava açıldığını öğrenince bırakmıştı.
Milletvekili Öğüt, daha sonra ise fotoğraf bile çektirdiği şahsı önce tanımadığını daha sonra ise çok fazla tanımadığını söylemişti.
Ensar Öğüt’ün az tanıdığını söylediği Necmettin İ.’nin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile de fotoğraf çektirdiği ortaya çıktı. Necmettin İ.’nin sık sık CHP Genel Merkezine giderek burada Kılıçdaroğlu ile bile görüştüğü öğrenildi.
(İHA)