BIST 10.644
DOLAR 32,22
EURO 35,04
ALTIN 2.503,92

Japon model bunu da yaptı

Japon model bunu da yaptı

Bazı insanlar oyuncak bebek koleksiyonu yapar. Minik bebekleri yıllar boyunca toplayıp raflarda ya da özel dolaplarda muhafaza eder. Japon model ve fotoğrafçı Iretaro ise farklı bir çalışma gerçekleştirdi.

Japon model bunu da yaptı

Bir oyuncak bebek tutkunu olan Japon model ve fotoğrafçı Iretaro, oyuncak bebekleriyle eşine az rastlanır bir çalışma gerçekleştirdi.

Japon model bunu da yaptı

Iretaro, minik bebeğine kendisinin tıpatıp aynısı giysiler giydirip saçını da kendisine benzer şekilde yaptırarak fotoğraflar çektiriyor. Genç fotoğrafçı, bu pozlarını da Instagram sayfasında paylaşıyor. Bu ilginç serisiyle de dünyanın dört bir yanından 25 bini aşkın takipçi kazandı. İşte Iretaro'nun ilginç paylaşımlarından örnekler.

Japon model bunu da yaptı

Bir oyuncak bebek tutkunu olan Japon model ve fotoğrafçı Iretaro, oyuncak bebekleriyle eşine az rastlanır bir çalışma gerçekleştirdi. Iretaro, minik bebeğine kendisinin tıpatıp aynısı giysiler giydirip saçını da kendisine benzer şekilde yaptırarak fotoğraflar çektiriyor. Genç fotoğrafçı, bu pozlarını da Instagram sayfasında paylaşıyor. Bu ilginç serisiyle de dünyanın dört bir yanından 25 bini aşkın takipçi kazandı. İşte Iretaro'nun ilginç paylaşımlarından örnekler.