BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
YEREL

İzmir'de itfaiyede skandal görüntü! 3 kadına tepki yağdı: Yangın var dediler geldik

İZMİR Büyükşehir Belediyesi Toros Yangın ve Doğal Afet Eğitim Merkezi'nde 3 kadın tarafından kaydedilen görüntüler tepkilere neden oldu. ‘Yangın var dediler. Geldik’ etiketiyle paylaşılan görüntülerin ardından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Yangın İtfaiye Merkezi'ne bağlı Toros Yangın ve Doğal Afet Eğitim Merkezi'nde kaydedilen görüntüler tartışmalara neden oldu. Pazar günü sosyal medyada yayınlanana görüntülerde 3 genç kadının itfaiye araçlarını kullandığı ve siren çaldığı görülüyor. Kadınlardan biri itfaiye aracını kullanırken, diğer ikisi ise aracın arkasında seyahat ediyor.

Yapılan bir paylaşımda 'Yangın var dediler. Geldik' yorumu yapılırken, başka bir paylaşımda ise, 'Şey mi dostum yine yangınlar yine ben' diye yazıldığı görüldü. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin soruşturma başlattığı öğrenildi. Bölgedeki itfaiye memurları ili ilgili teftiş kurulu inceleme başlattı.

"Teşkilatımızın böyle bir olayla anılması kabul edilemez"
Büyükşehir Belediyesi Hemşehri İletişim Merkezi'nden yapılan açıklamada, "Halkımızın can ve mal güvenliğini korumakla görevli itfaiye teşkilatımızın böyle bir olayla anılması kabul edilemez. Yetkili birimler bilgilendirilmiş ve konuyla ilgili sorumlular hakkında soruşturma başlatılmıştır" denildi.

Melih Gökçek'ten tepki
Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal medya hesabından skandal görüntüleri paylaşıp "Ben yorum yapmıyorum. Yorum sizin…" notunu düştü

Sitene Ekle
Etiketler