BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,70
ALTIN 2.417,74
İYİ PARTİ

İYİ Parti kürsüsüne çıktı! Burhan Şeşen gözlerini kapatıp seslendi: Aşk acısı çektiğinizde...

Grup toplantılarında her hafta kürsüye farklı bir toplumsal kesimden misafirlerini konuşturan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bu hafta sanatçı Burhan Şeşen'e söz verdi.

MÜYORBİR Başkanı Burhan Şeşen, pandemi süreci ve son olarak açıklanan 'kademeli normalleşme' takviminde müzisyenler için adım atılmamasına yönelik İYİ Parti'nin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Taleplerini dile getiren Şeşen, "Resmen yaşam mücadelesi veriyoruz" dedi. Şeşen, açıklamasında, "100 binlerce sektör çalışanı ve bakmak zorunda olduğumuz ailelerimizle resmen yaşam mücadelesi veriyoruz" dedi. Şeşen, salgında çalışamayan müzisyenler için meslek örgütleri aracılığıyla düzenleme yapılmasını talep etti.

"Ey bu ülkeyi yönetenler, bir ayrılık sonrasında ya da bir aşk acısı çektiğine hiç mi bir şarkımız size teselli olmadı" diyen Şeşen "Bir ağıta bir bozlakla hiç mi hüzünlenmediniz, bir düğünde hiç mi halay başı olmadınız, dağ başını duman almış marşını da mı okumadınız; müzisyenler gerçekten özel insanlar. Ben hâlâ bu yaşında bir şarkıyla dünyayı güzelleştirebileceğime inanıyorum. Çok ütopik ama bizler de sizler gibi her şeyi barış yoluyla, uzlaşmayla demokrasi sınırları içerisinde çözmeye çalışıyoruz. Gençler yeni bir akım başlattılar, bu sözlerle konuşmamı noktalayacağım, gözünü yumma müziğe sahip çık, gözünü yumma sahneye sahip çık." ifadelerini kullandı. 

Sitene Ekle