BIST 11.007
DOLAR 42,53
EURO 49,56
ALTIN 5.746,23

'İyilik' için gitti cenazesi geldi! Dilay Ceviz'den geriye bu fotoğraflar kaldı

'İyilik' için gitti cenazesi geldi! Dilay Ceviz'den geriye bu fotoğraflar kaldı

İZMİRLİ olduğu öğrenilen Dilay Ceviz hayatını kaybetti. 33 yaşındaki kadın, depremzedelere yardım malzemelerini arkadaşlarıyla bıraktıktan sonra dönüş yolunda feci kaza yaşandı. Araç tarlaya yuvarlandı. Dilay Ceviz'in acı haberi sonrası cenazesini teslim alan yakınları gözyaşı döktü. Genç kadından geriye ise sosyal medya paylaşımları kaldı.

'İyilik' için gitti cenazesi geldi! Dilay Ceviz'den geriye bu fotoğraflar kaldı - Resim: 1

Dilay Ceviz, İyi Kalpler Yardımlaşma ve Kültür Derneği üyeleriyle birlikte topladıkları yardım malzemelerini 4 araca yükleyip Kahramanmaraş’taki afetzedelere ulaştırmak üzere geçen cumartesi akşamı arkadaşları ile İzmir’den yola çıktı. 

'İyilik' için gitti cenazesi geldi! Dilay Ceviz'den geriye bu fotoğraflar kaldı - Resim: 2

Genç kadın, dün İzmir’e dönüş yolunda Uşak’ta tarlaya yuvarlanan kamyonette hayatını kaybetti.

'İyilik' için gitti cenazesi geldi! Dilay Ceviz'den geriye bu fotoğraflar kaldı - Resim: 3

Araçta bulunan 2 arkadaşı Serhat K. (45) ve Mustafa S. (39) ise yaralandı.

'İyilik' için gitti cenazesi geldi! Dilay Ceviz'den geriye bu fotoğraflar kaldı - Resim: 4

Dilay Ceviz için Bornova ilçesinde bulunan Yıldırım Beyazıt Camiinde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından cenaze töreni düzenlendi. Bir yemek dükkanını işleten Ceviz'in yakınları, cenaze töreninde gözyaşı döktü. Genç kadının cenazesi, Işıkkent Mezarlığına defnedilecek.