BIST 9.037
DOLAR 32,32
EURO 35,10
ALTIN 2.295,58
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

İstiklal'de hırsız-polis kovalamacası

Hırsızlık yapan şahıslar cadde üzerinde görev yapan güven timleri tarafından işte böyle kovalandı.

Abone ol

BEYOĞLU İstiklal Caddesi'nde bir mağazadan pantolon ve kemer çalarak kaçmaya başlayan hırsızlık şüphelisi, cadde üzerinde görev yapan güven timleri tarafından işte böyle kovalandı. Kovalamacanın ardından yakalanan şüpheli gözaltına alındı.

Olay, dün saat 21.30'da Beyoğlu İstiklal Caddesi üzerinde bulunan bir giyim mağazasında meydana geldi. Mağaza ve diğer iş yerlerinin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, şüpheli F.G. elinde beyaz karton çanta ile mağazaya giriyor. Bir süre reyonlarda ürünleri inceleyen F.G., bir kot pantolon ve kemeri, çantanın içerisine koyuyor. Şüphelinin dışarı çıkacağı sırada güvenlik alarmı çalmaya başlıyor. Alarm sesi üzerine kaçan F.G.'yi bir mağaza çalışanı arkasından kovalıyor. Mağaza elemanının zanlının arkasından 'hırsız' diye bağırması üzerine, caddede bulunan Beyoğlu Güven Timi ekipleri de F.G.'nin peşinden koşuyor.

Kovalamacanın ardından şüpheli Tarlabaşı Bulvarı'nda Güven Timleri tarafından yakalandı. Polisteki işlemlerinin ardından F.G'nin sabah saatlerinde adliyeye sevk edileceği belirtildi.