BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

İstifa için geldi kilit şokuyla karşılaştı

Demokrat Parti (DP) Tepebaşı İlçe Başkanı Ali Osman Sönmez, 60 kişi ile birlikte partisinden istifa ettiğini açıkladı. Sönmez, istifa için g...

Abone ol

Demokrat Parti (DP) Tepebaşı İlçe Başkanı Ali Osman Sönmez, 60 kişi ile birlikte partisinden istifa ettiğini açıkladı. Sönmez, istifa için geldiği parti binasına kapının kilidi değiştirildiği için giremedi.
Burada bir açıklama yapan Ali Osman Sönmez, başların olmadığı yerde ayakların baş olduğunu söyleyerek parti içindeki sıkıntılar nedeniyle istifa ettiğini açıkladı. Sönmez şöyle konuştu:
“1983 yılından itibaren Anavatan Partisi’nde kurucu üye olarak muhtelif il ve ilçe yönetiminde görev aldım, hiçbir zaman mevki peşinde olmadım. 2009 yılında DP ile birleşince Tepebaşı’ndan ilçe başkanlığı görevine getirildim ancak ne yazık ki başların olmadığı yerde ayak takımının baş olduğunu görmüş bulunuyoruz. Bu nedenle bu arkadaşlarla, bu ekiple siyaset yapamayacağım için partiden, üst kurul delegeliğinden ve ilçe başkanlığından istifa ediyorum. Partinin anahtarı değiştirilmiş, bunları kınıyorum. Elimde 60 kişilik istifa dilekçesi var, bunun arkası gelecektir, diğer ilçe başkanları da istifa edecektir.”
(İHA)