BIST 10.743
DOLAR 32,20
EURO 35,03
ALTIN 2.504,00

İşte yeni komuta kademesi

İşte yeni komuta kademesi

Yaş'ta kararlar açıklandı; ancak listede yeni genelkurmay başkanı'nın ismi yer almadı. atama yapılamamasının nedeni ise iddialara göre genelkurmaş başkanı ilker başbuğ! iddialara göre başbuğ'un, hasan ığsız'ın ardından kara kuvvetleri komutanlığı için başka bir isim önermemesi soruna yol açtı....

İşte yeni komuta kademesi

YAŞ'ta kararlar açıklandı; ancak listede yeni Genelkurmay Başkanı'nın ismi yer almadı. Atama yapılamamasının nedeni ise iddialara göre Genelkurmaş Başkanı İlker Başbuğ! İddialara göre Başbuğ'un, Hasan Iğsız'ın ardından Kara Kuvvetleri Komutanlığı için başka bir isim önermemesi soruna yol açtı. Org. Işık Koşaner'in isminin Genelkurmay Başkanı olarak önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

İşte yeni komuta kademesi

Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na ataması yapılmayan Org.Hasan Iğsız'ın karargahtaki durumunun ne olacağı ise henüz netlik kazanmadı. YAŞ’ta tartışma yaratan Iğsız’ın İrtica ile Mücadele Eylem Planı’nı hazırlama emri verdiği iddia edilmişti.

İşte yeni komuta kademesi

YAŞ'ta Orgeneral Saldıray Berk, Ankara'daki EDOK Komutanlığı'na atanması kulislerde terfi olarak yorumlanmadı. İddialara göre bu atamayla Berk'in, Kara Kuvvetleri Komutanlığı için yolu kesilmiş oldu.

İşte yeni komuta kademesi

YAŞ'ta Orgeneral Necdet Özel Jandarma Genel Komutanlığı'na atanırken,