BIST 10.657
DOLAR 32,18
EURO 35,01
ALTIN 2.433,45

İşte yasaklı 37 isim

İşte yasaklı 37 isim

İnternethaberankara- işte siyasi yasaklı 37 dtp'li ve onları yakan sözleri: ahmet ertak (eski şırnak belediye başkanı): “pkk kürt halkını destekliyor. bizde pkk’yı destekliyoruz. pkk’yı desteklemek lazım” sözleri.

İşte yasaklı 37 isim

İNTERNETHABER
ANKARA- iŞTE SİYASİ YASAKLI 37 DTP'Lİ VE ONLARI YAKAN SÖZLERİ: Ahmet Ertak (Eski Şırnak Belediye Başkanı): “PKK Kürt halkını destekliyor. Bizde PKK’yı destekliyoruz. PKK’yı desteklemek lazım” sözleri.

İşte yasaklı 37 isim

Ahmet Türk (DTP Genel Başkanı): “Bize PKK’yı kınayın diyorlar. Kınarsak etkimiz kalmaz.” Öcalan için “sayın” sıfatını kullanması, barışın sağlanmasında önemli bir rol oynadığını söylemesi.

İşte yasaklı 37 isim

Aydın Budak (Cizre Belediye Başkanı): “Milyonlarca Kürdün siyasal iradesi olan Öcalan’ı hücre hapsi cezasıyla cezalandırıyorlar” sözleri. “İmralıyı muhatap almak zorundasınız, geçmişte Türkiye biraz düzeldiyse bu tek taraflı ateşkes sayesindedir” sözleri.

İşte yasaklı 37 isim

Ayhan Karabuluk (Eski Batman Belediye Başkanı): Molotof kokteyllerinin atılıp, kamu binalarının yağmalandığı, PKK bayrakların taşındığı gösteriye katılması. DTP Batman il binasında yapılan aramada PKK bayrağı, pankart ve Öcalan resimlerinin bulunması.