BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70

İşte tüm detayları ile windows phone 7

İşte tüm detayları ile windows phone 7

Microsoft’un mobil işletim sistemi windows phone 7 bugün tüm detayları ile açığa kavuştu. işte windows phone 7 hakkında en gerçekçi ve en net bilgiler:microsoft'un mobil işletim sistemi windows phone 7 için savaşın başladığı tarih tam olarak bugün. sonunda her haliyle açıklığa kavuşan mobil...

İşte tüm detayları ile windows phone 7

Microsoft’un mobil işletim sistemi Windows Phone 7 bugün tüm detayları ile açığa kavuştu. İşte Windows Phone 7 hakkında en gerçekçi ve en net bilgiler:

Microsoft'un mobil işletim sistemi Windows Phone 7 için savaşın başladığı tarih tam olarak bugün. Sonunda her haliyle açıklığa kavuşan mobil işletim sistemini taşıyan akıllı telefonları da birbiri ardına pazarda görmeye başlayacağız. Microsoft'un Windows Phone 7 konusunda da yine en önemli destekçisi HTC olacak gibi görünüyor.

"Windows Phone 7 farklıdır!" diyerek söz alan Steve Ballmer, "Windows Phone 7 mükemmellik hissi uyandırır" demekten de geri durmamış. Windows Phone 7'li telefonların 21 Ekim'de Avrupa'daki vitrinlerde yer almış olacağının belirtildiği etkinlikte, sisteme dair birçok özel detay paylaşıldı. Şimdi gelin bu detaylara birlikte göz atalım.

İşte tüm detayları ile windows phone 7

Kişiselleştirilebilir Bekleme Ekranı

Tümüyle kullanıcı tarafından kişiselleştirilebilir bekleme ekranı Windows Phone 7'nin en önemli artısı. Microsoft da bu konuyu gösterimde fazlasıyla ön plana çıkardı. Kullanıcılar fotoğraf, elektronik posta, sosyal ağ profilleri, Facebook'ta yer alan çoklu ortam içerikleri gibi akla gelebilecek birçok veriyi özgürce bekleme ekranına taşıyabiliyor. Bu kapsama Facebook'ta yer alan profil resminiz bile dahil.

İşte tüm detayları ile windows phone 7

Xbox, Zune, Office ve Bing

Microsoft'un popüler birçok servisi Windows Phone 7'ye de entegre edilmiş olacak. Xbox, Zune, Office ve Bing Windows Phone 7'nin en önemli kozu. Microsoft telefon adına yeni bir anlayış ifadesini kullanarak Windows Phone 7 ile yeni bir başlangıç izlenimi verme amacında. Açıklamada iPhone ve Android ifadelerine de yer verilmesi aslında birçok konuyu açıklamaya yetiyor.

İşte tüm detayları ile windows phone 7

HTC, Samsung, LG ve Dell

Yeni Windows Phone 7 telefonlarına da değinen Microsoft, Kasım ayı içersinde farklı kullanıcı kitlelerine hitap eden 9 farklı telefonun pazara sunulmuş olacağını belirtti. Başta HTC olmak üzere LG, Samsung ve Dell adı geçen markalar. Tam QWERTY klavyeli modellerin yanında müzik odaklı ve geniş ekranlı eğlence telefonları ile iş telefonları ilerleyen süreçte karşımıza çıkacak olan cihazlar.