BIST 10.269
DOLAR 32,26
EURO 34,79
ALTIN 2.436,43

İşte Samsung Galaxy Note 3

İşte Samsung Galaxy Note 3

İşte tüm dünyanın beklediği yeni Galaxy Note 3 ve özellikleri!

İşte Samsung Galaxy Note 3

Samsung, geniş ekran vizyonunu, kullanıcılarına akıllı bir telefondan daha fazlasını sunmak için Note 3'ün hazırlıklarına son derece önem verdiğini dile getiren bir konuşmayla başlattı lansmanı. Dünyada ilki gerçekleştirdiklerini dile getiren Samsung, yeni Note 3'ün boyutlarında değişikliğe gidilmediğini ideal boyutlara zaten ulaştıklarını söyledi.

İşte Samsung Galaxy Note 3

Galaxy Note 3 üzerinde bulunan Gorilla Glass ekranıyla birlikte daha önce sızdırılan haberlerdeki gibi 5.7 inç'lik Super AMOLED Full HD bir ekranla geldi. Galaxy S4'te kullanılan güç tüketimini daha da azaltabilen yeni Note 3 %25 daha uzun bir pil ömrü sunacak.

İşte Samsung Galaxy Note 3

8.3 mm inceleğinde, 168 gram ağırlığında olan Note 3, eski Note'lara göre en şık görüntüyü sunan bir telefon olarak karşımıza çıktı. Bilindiği üzere LTE hizmetlerinin verildiği ülkede önceden de tahmin edildiği üzere Samsung yeni telefonu Note 3'ünü Snapdragon 800 2.2 GHz saat hızında çalışan işlemcisiyle pazara sürüyor. Türkiye ve LTE hizmetinin bulunmadığı ülkelerde Exynos 5 Octa işlemcisini kullanan Note 3 1.9 GHz saat hızında çalışan 8 çekirdekli bir işlemciyle gelecek.

İşte Samsung Galaxy Note 3

Yeni Galaxy Note 3, daha önce karşılaştığımız dedikodulardaki gibi 3 GB'lık bir RAM ile geliyor. Samsung yeni Note'da 16 GB'lık dahili depolama alanı 32 ve 64 GB'a kadar sunulan microSD kart desteği ile geleneği bozmadı.