BIST 10.320
DOLAR 32,26
EURO 35,12
ALTIN 2.466,86

Norveç'te katliamın fotoğrafı

Norveç'te katliamın fotoğrafı

Norveç devlet televizyonu nrk muhabiri marus arnesen farkında olmadan çektiği ve vg gazetesinin internet sitesinde yayımlanan bu fotoğrafta saldırgan, etraftakilere ateş açtıktan sonra adanın sahilinde, cesetlerin arasında dolaşırken görünüyor. saldırgan 84 kişiyi vurarak...

Norveç'te katliamın fotoğrafı

Norveç devlet televizyonu NRK muhabiri Marus Arnesen farkında olmadan çektiği ve VG gazetesinin internet sitesinde yayımlanan bu fotoğrafta saldırgan, etraftakilere ateş açtıktan sonra adanın sahilinde, cesetlerin arasında dolaşırken görünüyor. Saldırgan 84 kişiyi vurarak öldürmüştü.

Norveç'te katliamın fotoğrafı

Fotoğraftaki kişi Norveç basınında saldırının zanlısı olduğu öne sürülen Anders Behring Breivik'e benziyor. Kollarındaki reflektörleriyle üzerindeki polis üniforması net bir şekilde seçilen saldırganın elinde silah tuttuğu da görülebiliyor.

Norveç'te katliamın fotoğrafı

Jorid Holstad Nordmelan isimli gencin çektiği fotoğrafta, saldırı anında bir grup gencin kaldıkları yurdun bir odasına toplandığı görülebiliyor. Yataklarıyla kapının önüne barikat kuran ve hiç ses çıkarmadan polisin gelmesini bekleyen gençler, korkunç kıyımdan kurtulmayı başarıyor.

Norveç'te katliamın fotoğrafı

Norveç polisi, Oslo'nun kuzeydoğusunda bulunan Utoya adasında, İşçi Partisi gençlik kollarının düzenlediği ve 600 kadar gencin katıldığı bir kampa silahlı saldırı düzenleyerek 90’dan fazla kişinin ölümüne yol açan saldırganın, Norveç vatandaşı, 32 yaşındaki Anders Behring Breivik olduğunu açıkladı.