BIST 9.916
DOLAR 32,51
EURO 34,88
ALTIN 2.442,40
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

İşte Kılıçdaroğlu'nun en büyük hayali

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, FOX TV'de İsmail Küçükkaya'nın sorularını cevapladı. İşte Kılıçdaroğlu'nun en büyük hayali;

Abone ol
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği bir Türkiye'yi gerçekleştirmeye talip olduğunu söyledi. En büyük hayaliniz nedir sorusuna ise "Başbakan olmak" diye cevap veren Kılıçdaroğlu, Türkiye'de 4 yılda yoksulluğu sıfıra indireceğini iddia etti.

Kemal Kılıçdaroğlu, Fox TV'de İsmail Küçükkaya'nın sorularını cevapladı. Küçükkaya'nın en büyük hayaliniz nedir sorusuna da cevap veren CHP lideri, en büyük hayalinin başbakanlık olduğunu ve kendi hayatında yakaladığı başarıları Türkiye'ye yaşatmak istediğini söyledi.

chp.20150330235353.jpg

 "YOKSULLUĞU SIFIRLAYACAĞIM"

Temiz siyasetin herkesin ortak arzusu olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, gazetecilerin hapse girmediği bir Türkiye'yi gerçekleştirmek için göreve talip olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu şöyle konuştu;

"Düşünceyi özgürce açıklama, ben gerçekleştirmeye talibim. Hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği bir Türkiye, ben gerçekleştirmeye talibim. Yoksulluğu bu ülkenin tarihinde sıfırlamak 4 yıl içinde, yoksul hiç kimse olmayacak. Gerçekleştirmeye talibim. Emekliye iki aylık ikramiye. Gerçekleştirmeye talibim."