BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

İşte karşınızda yeni Taksim

İşte karşınızda yeni Taksim

Topbaş, “Mart ayı başında Taksim Meydanı düzenleme ihalesi yapılacak dedi.

İşte karşınızda yeni Taksim

Beyoğlu’nda yapımı tamamlanan yatırım ve hizmetlerin toplu açılışını gerçekleştiren Başkan Kadir Topbaş, “Mart ayı başında Taksim Meydanı düzenleme ihalesi yapılacak. Ve inşallah, Taksim Meydanı yeşil dokusuyla mümkün olduğu kadar bol ağaçlı ve çiçeklendirilmiş bir yere dönüşecek.” dedi.

İşte karşınızda yeni Taksim

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Beyoğlu’nda yapılan yatırım ve hizmetlerin toplu açılış töreni, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Törende Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ile vatandaşlar da yer aldı.

İşte karşınızda yeni Taksim

Beyoğlu’nda esnaf ve vatandaşlarla buluşan Başkan Kadir Topbaş, tören alanına gelişinde İstanbulluların yoğun ilgisiyle ve tezahüratlarla karşılandı. Konuşmasında iş yapmaktan temel atma törenleri yapamadıklarını, açılışları bile ancak toplu halde gerçekleştirebildiklerini belirten Başkan Kadir Topbaş, Kasımpaşa ve Beyoğlu’nun güzelliklerinin kendisini hayata hazırladığını, buraya hizmetin çocukluk hatırlarını canlandırdığını söyledi.

İşte karşınızda yeni Taksim

GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE GİDİLECEK

İstanbul’a 60 milyon TL yatırım yaptıklarını, sadece Beyoğlu’na 1 milyar 558 milyon TL’lik hizmet getirdiklerini aktaran Başkan Topbaş, 15 Şubat’ta açacakları Taksim-Yenikapı Metro Köprüsü ile Beyoğluluların metroya binerek İstanbul’un her tarafına hızlı ve güvenli bir şekilde gidebileceğini vurguladı.