BIST 10.267
DOLAR 32,26
EURO 34,74
ALTIN 2.411,79

İşte iPhone 7'den ilk görüntüler

İşte iPhone 7'den ilk görüntüler

iPhone ailesinin eli kulağındaki yeni üyesi iPhone 7C'den (ya da 6C henüz belli değil) ilk görüntü geldi.

İşte iPhone 7'den ilk görüntüler

iPhone ailesinin eli kulağındaki yeni üyesi iPhone 7C'den (ya da 6C henüz belli değil) ilk görüntü geldi. Bildiğimiz gibi geçtiğimiz günlerde China Mobile'ın yol haritasında görüntülenen modelin satış tarihi Nisan olarak listelenmişti. Şimdiye kadar teknik özelliklerine yönelik pek çok sızıntı olsa da tasarımına ilişkin ilk ipucu bu.

İşte iPhone 7'den ilk görüntüler

Gördüğümüz aslında bir prototip, çalışıp çalışmadığı belli değil. Gerçi önemli de değil. En nihayetinde açtığımızda karşımıza iOS 9 çıkacak ki diğer iPhone'lardan biliyoruz zaten. Arkadan bakınca iPhone 6 önden baktığımızda ise 5 neslini andıran 7C'yi ağabeylerinden ayıran detay farklı renk seçenekleri ile gelecek oluşu.

İşte iPhone 7'den ilk görüntüler

Bunun haricinde 4-inç'lik (1136x640) 2.5D (yani hafif kavisli) ekrana sahip olacağı belirtilen modelin kaputunun altında ise A8 ya da A9 yongasetiyle 2GB RAM bulunacak. TouchID desteği de sunacak olan 7C'de 6S nesli ile tanıdığımız Force Touch (basınca duyarlı ekran) ise kuvvetle muhtemel kesintiye uğrayacak. Bataryanın ise 1642mAh kapasitesinde olacağı belirtiliyor. Tahmini fiyatlandırma $400-500 aralığı, çıkış tarihi başta da dediğimiz gibi Nisan ayı.