BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

İşte Gülsuyu’ndaki terör operasyonu

Maltepe Gülsuyu’nda sabah saatlerinde düzenlenen terör operasyonun havadan ve karadan görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde özel harekat po...

Abone ol

Maltepe Gülsuyu’nda sabah saatlerinde düzenlenen terör operasyonun havadan ve karadan görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde özel harekat polisi, koç başları ile kapıları kırarak evleri ve işyerlerini basıyor. Baskınlarda ele geçirilen uzun namlulu silahlar ve tabancalar dikkat çekiyor. Basına verilen kayıtlarda Gezi Parkı’nda polise taş atan 53 yaşındaki Emine Cansever’in Gülsuyu olaylarında da yer aldığı görülüyor.
Terörle Mücadele ve Narkotik polisinin Maltepe Gülsuyu;’nda düzenlediği hava destekli operasyonun görüntüleri basına dağıtıldı. Operasyonun havadan görüntüleri ile başlayan kayıtlarda, özel harekat polislerinin evlerin ve iş yerlerini kapılarını kırarak arama yapması görülüyor. Baskınlar sırasında ele geçirilen uzun namlulu silahlar, tabancalar ve mermiler dikkat çekiyor. Evlerde yapılan aramalarda gözaltına alınan zanlılar da polis otosuna bindirilerek emniyete görülüyor.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri son günlerde Gülsuyu’nda Hasan Ferit Gedik’in cenazesi sırasında yaşananlarla ilgili görüntüler de paylaştı. Görüntülerin bu kısmında da Gülsuyu’nda uzun namlulu silahlarla nöbet tutan örgüt yandaşları ve cenaze sırasında havaya ateş açılması görülüyor. Görüntülerde dikkat çeken ilginç bir ayrıntı ise Gezi olaylarında polise taş atarken görülen 53 yaşındaki Emine Cansever’in Gülsuyu’ndaki olaylarda da yer aldığı ve polise taş attığı görülüyor.
(İHA)