BIST 10.209
DOLAR 32,38
EURO 34,77
ALTIN 2.398,96
HABER /  DÜNYA

İşte Galatasaray’ın ilk 11’i

Galatasaray, bu akşam deplasmanda UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda Kopenhag ile karşı karşıya gelecek. <br/>UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu’n...

Abone ol

Galatasaray, bu akşam deplasmanda UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda Kopenhag ile karşı karşıya gelecek.
UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda 4 puanla 2. sırada bulunan Galatasaray bu akşam Parken Stadı’nda oynayacağı Kopenhag maçına 2 yıldız futbolcu; Muslera ve Sneijder’in eksikliği ile çıkacak. 3 puanı alarak gruptaki yerini sağlamlaştırmak isteyen sarı-kırmızılılar, daha önce kendi evinde Kopenhag’ı 3-1 mağlup etmişti. Sarı-kırmızılı takımda sakat olan kaleci Muslera’nın yerine, fileyi Eray İşcan koruyacak. Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini ise dün yaptığı basın toplantısında, Eray’ın Şampiyonlar Ligi’nde tecrübesi olmadığını ama oyuncusuna güvendiğini söyledi.
Grupta 9 puanla 1. sırda olan Real Madrid ise bu akşam deplasmanda Juventus ile karşı karşıya gelecek. Juventus 2 puanla gurupta 3. sırada yer alıyor.

GALATASARAY’IN 11’İ
Bu arada Galatasaray’ın Kopenhag maçı ilk 11’i de belli oldu. Sarı-kırmızılı ekip Kopenhag deplasmanına şu 11 ile çıkacak:
“Eray İşcan, Emmanuel Eboue, Aurelien Chedjou, Semih Kaya, Albert Riera, Felipe Melo, Selçuk İnan, Aydın Yılmaz, Bruma, Didier Drogba, Burak Yılmaz.”
Parken Stadı’nda oynanacak Kopenhag-Galatasaray maçı TSİ 21.45’te başlayacak.