BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL

İşte Cemin kullandığı testere!

Kesikbaş cinayetinin her ayrıntısı manşetleri süslüyor. Cem'in kullandığı kanlı testere gazete manşetinde..

Abone ol

Habertürk iki gündür Türkiye'nin gündeminin ilk sırasına oturan cinayetle ilgili çarpıcı haberler geçiyor. Dün Garipoğlu'nun olay günü fotoğraflarını yayınlayan gazete bugün de cinayette kullanılan testereyi manşetten gösterdi.

Habertürk, 101 gündür yakalanamayan Cem G.'nin Münevver'in kafasını kesmek için kullandığı kanlı testerenin fotoğrafını ele geçirdi.

Gazete 1. sayfanın tamamını bu habere ayırdı. İşte o testere manşetiyle okurların karşısına çıktılar. Testerin koca fotoğrafı sayfanın neredeyse yarısını kaplıyordu.

Habertürk ayrıca Cem G.'nin tutuklanan babası Mehmet Nida G.'nin teşhis odasındaki görüntülerini de buldu. İşte Habertürk'ün 1. sayfasını kapatan testere haberi:

CİNAYET GÜNÜ SATIN ALDI

Öldürülen ve sonra başı testereyle kesilerek Etiler'de çöpe atılan Münevver Karabulut cinayetinin görüntülerini yayımlayan Habertürk zanlı Cem G.'nin cinayet günü aldığı testerenin fotoğrafına da ulaştı.

İŞTE O TESTERE

[PAGE]



"ÜZERİNDE SAÇLARI VARDI"

Kanlar içindeki testerenin etiketinin bile üzerinde olduğu görülüyor. Testereyi katil zanlısı Cem G.'nin yatağının altında bulan bir polis şöyle konuştu: "Evde tuhaf koku vardı. Kan kokuyordu. Testereyi bulduk. Kan içindeydi, üzerinde saçlar vardı."

ETİKETİ BİLE HALA ÜZERİNDE

İddialara göre Münevver'i okuldan taksi ile alan Cem G. genç kızı Bahçeşehir'deki evlerine getirdi. 10 dakika içinde cinayeti işledi. Üzerini değiştirip, bir alışveriş merkezine gitti. Bir nalburdan 16 TL'ye fotoğraftaki testereyi satın aldı. Sonra genç kızı, bu testere ile parçalara ayırdı. Etiketi sökülmemiş testere, Cem G.'nin yatağının altında bulunduğunda, kanlar ve kurbanının saçları üzerinde duruyordu.

Teşhis için görgü tanığına gösterilenlerin fotoğrafına ulaşıldı

[PAGE]



BİRİ BABA ÖTEKİ KORSAN TAKSİCİ

Görgü tanığına teşhis için gösterilen 5 kişiden 2 numaralı olan baba Mehmet Nida Garipoğlu 4 numaralı ise valiz ve gitar kutusuna sakladığı cesedi taşıyan Cem G.'yi Etiler'e götüren korsan taksici çıktı.

BABA 2 NUMARALI

27 Nisan'da 'adam öldürmeye iştirak'ten tutuklanan baba Mehmet Nida G. fotoğraftaki 2 no'lu kişi. Baba Mehmet Nida G. yanındaki 4 kişi ile tanık teşhisi için aynı sırada bekliyor.

"BİRİ BEYAZ SAÇLI"

Bu fotoğraf, Münevver'in cesedi çöpe atılırken iki kişiyi gördüğünü öne süren bir görgü tanığının ifadesinden sonra çekildi. Baba G. ile 4 kişi görgü tanığının teşhisi için sıralandı.