BIST 10.159
DOLAR 32,20
EURO 35,08
ALTIN 2.470,85

İstanbul'un en lüks projesi!

İstanbul'un en lüks projesi!

Finans merkezi olması planlanan ataşehir'de hayata geçirilen metropol istanbul, 400 metre uzunluğundaki alışveriş caddesi, lüks rezidans hizmeti ve iş ile ev yaşamını birleştiren homeofis fonksiyonelliğine sahip tasarımı ile istanbul'un en lüks konut projesi olmaya aday

İstanbul'un en lüks projesi!

Finans Merkezi olması planlanan Ataşehir'de hayata geçirilen Metropol İstanbul, 400 metre uzunluğundaki alışveriş caddesi, lüks rezidans hizmeti ve iş ile ev yaşamını birleştiren homeofis fonksiyonelliğine sahip tasarımı ile İstanbul'un en lüks konut projesi olmaya aday

İstanbul'un en lüks projesi!

Farklı mimarisi ile dikkat çeken Metropol İstanbul, şehir yaşamını yeni baştan yorumlayan bir anlayış ile karşımıza çıkıyor. Avrupa'nın en yüksek binalarından birisi olacak kulesiyle Metropol İstanbul, dünyanın en önemli finans merkezlerinden biri olmaya aday İstanbul Ataşehir'de yükseliyor.

İstanbul'un en lüks projesi!

400 metre uzunluğu ile sadece en prestijli markaları ağırlayacak olan alışveriş caddesi Metropol Catwalk, Türkiye’nin en büyük sineması, balo salonları, çocuk oyun alanları gibi birçok sosyal imkanı tek bir çatı altında topluyor. Catwalk, getirmiş olduğu yepyeni anlayış ile Metropol İstanbul'da yaşayanları, her adımda sahneye taşıyor.

İstanbul'un en lüks projesi!

"İstanbul'u İstanbul gibi yaşamak" mottosu ile hayata geçirilen projede, tüm sosyal alanlara bir asansör uzaklıkta yer alacak bir mimarinin düşünüldüğü Metropol Rezidans'ta, lüks anlayışı da başka bir boyut kazanıyor. Tüm özel hizmetlerin verildiği Metropol Rezidans, burada yaşama arzusu uyandırıyor.