BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

İstanbullu yarın bu yollara dikkat!

Kadıköy’de yarın yapılacak olan “İklim İçin Harekete Geç! Başka Bir Enerji Mümkün” konulu açık yer toplantısı nedeniyle bazı yollar trafiğe ...

Abone ol

Kadıköy’de yarın yapılacak olan “İklim İçin Harekete Geç! Başka Bir Enerji Mümkün” konulu açık yer toplantısı nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü, yarın saat 15.00-19.30 saatleri arasında Kadıköy Meydanı’nda yapılacak olan ”İklim İçin Harekete Geç! Başka Bir Enerji Mümkün” konulu açık yer toplantısı nedeniyle aynı gün saat 13.00’den itibaren toplantı bitimine kadar bazı yolların trafiğe kapatılacağını duyurdu.
Yarın saat 15.00-19.30 saatleri arasında trafiğe kapatılacak yollar şöyle:
“Rıhtım Caddesi, Boğa Meydanı’ndan Rıhtım Caddesi’ne kadar tüm yol, Söğütlüçeşme Caddesi’nden Rıhtım’a inen ara sokaklar, Taşköprü Caddesi, Kışla Caddesi, Orgeneral Şahap Gürler Caddesi, Albay F. Sözdener Caddesi, ihtiyaç duyulduğunda trafiğe kapatılacaktır.”
Öte yandan, kapatılan yollar nedeniyle de alternatif güzergahlar belirlendi. Belirlenen alternatif güzergahlar ise şöyle:
“Tıbbiye Caddesi’nden gelen trafik akımı; Burhanfelek Caddesi’nden E-5 yönüne ve Behiçbey Sokak’tan İbrahimağa ışıklar istikametine yönlendirilecektir. Söğütlüçeşme Caddesi’nden gelen trafik akımı; Altıyol Boğa Meydanı’ndan Rıhtım’a inmeleri engellenerek Kuşdili Caddesi Salı Pazarı istikametine yönlendirilecektir. Moda’dan gelen trafik akımı, Mühürdar Kavşak’tan geri yönlendirilecektir.”