BIST 9.986
DOLAR 32,41
EURO 34,80
ALTIN 2.435,23
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'da yoğun güvenlik önlemleri yollar kapatıldı

İSTANBUL'da 2017 yılına saatler kala yoğun güvenlik önlemleri alındı. Herhangi bir terör saldırısı yaşanmaması için Taksim'de çıkan yollar kapatıldı.

Abone ol

İSTANBUL yılbaşına hazırlanıyor. 17 bin polisin görev yapacağı İstanbul'da geniş güvenlik önlemleri alınmaya devam ediyor. Cumhuriyet Anıtı'nın etrafı bariyerlerle çevrildi, Gezi Parkı da giriş çıkışlara kapatıldı.

Beyoğlu'nda yılbaşı tedbirleri kapsamında Taksim Meydanı ile İstiklal Caddesine çıkan yollar trafiğe kapatıldı. Cumhuriyet Anıtı'nın etrafı bariyerlerle çevrildi. Gezi Parkı da giriş çıkışlara kapatıldı. Taksim Meydanı ve çevresinde güvenlik noktaları oluşturuldu. Vatandaşlar polisin üst aramasından sonra meydana alınıyor.

DÜN AÇIKLAMA YAPILMIŞTI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden dün yapılan açıklamada, il genelinde alınacak yılbaşı tedbirleri ile alakalı herhangi bir olumsuzluğa meydan vermemek için yolların saat 16.00'dan itibaren kapatılacağı belirtilmişti.

17 BİN POLİS GÖREV YAPIYOR

İstanbul'da bugün yılbaşı gecesinde herhangi bir sorun yaşanmaması için 17 bin polis görev alıyor. Bazı ilçelere de ağır tonajlı araçların girişleri yasaklandı.