BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'da fabrika yangını! 6 ekip müdahale etti

İSTANBUL Arnavutköy'de 6 katlı deri imalathanesinin deposunda yangın çıktı. Alevlerin kısa sürede binayı sardığı yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu kontrol altına alındı.

Abone ol

İstanbul Arnavutköy'de bulunan altı katlı deri fabrikasının  girişindeki depoda, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu kontrol altına alındı. Müdahale sırasında itfaiye sepeti ile merdiven arasında sıkışan itfaiye eri ise yaralandı.

Vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye  ekibi sevk edilirken, depodaki deri işlemeciliğinde kullanılan kimyasalların  tutuşması nedeniyle yangın yayıldı.  6 ilçeden gelen itfaiye ekipleri kısa sürede büyüyen yangına müdahale etti.

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, merdivenli araç  yardımıyla yangına müdahale etti. 

İçeride çalışanların da olduğu sırada başlayan yangının büyümesi üzerine alevler binayı sardı. Çalışanlar zamanında tahliye edilerek can kaybı önlenirken olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yaklaşık 1 saatlik müdahalenin ardından yangını kontrol altına aldı. Müdahale sırasında itfaiye sepeti ile merdiven arasında sıkışan itfaiye eri yaralandı. Yaralı itfaiye eri ambulansla hastaneye kaldırıldı. 

İtfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları sürerken yangın ile ilgili soruşturma başlatıldı.