BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'da doğalgaz patlaması! Büyük bir faciadan dönüldü

İSTANBUL 'un Küçükçekmece semtinden son dakika bir patlama haberi geldi. Küçükçekmece Atatürk Mahallesi'nde doğalgaz boru hattında patlama yaşandı. Patlamada 4 katlı bina büyük hasar gördü.

Abone ol

İstanbul Küçükçekmece de kaldırım çalışması yapan belediye ekiplerinin çalışması sırasında doğalgaz kutusu patladı.

Patlatma ile birlikte etraf savaş alanına dönerken, bir binanın dış kaplamasıyla bir araç tamamen yanıp kullanılamaz hale geldi. Ucuz atlatılan olayda ölen olmazken 2 vatandaş hafif yaralandı.

Küçükçekmece'yi bomba patlamış gibi savaş alanına çeviren olay bugün saat 13:30 sıralarında Atatürk mahallesi Dikmen sokakta yaşandı.

BORULAR BOMBA GİBİ PATLADI: Küçükçekmece Belediyesinde görevli işçiler kaldırım çalışması yaparken, kazı sırasında 39 numarada bulunan binanın önündeki doğalgaz kutusunun boru ve dağıtıcısına iş makinesiyle vurunca kutu ve borular bomba şiddetiyle patladı. Büyük gürültünün olduğu patlama sonrası yangın çıktı ve sokaktaki bir araç tamamen yandı. Alevler kutusu patlayan binaya da sıçradı.

İKİ İŞÇİ YARALANDI

Binanın dış sıvası yanarken yangın kısa sürede söndürülüp kontrol altına alındı. Ucuz atlatılan olayda ölen olmazken, kaldırım çalışması yapan ekipte bulunan 2 isçi hafif başlatıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.