BIST 10.001
DOLAR 32,38
EURO 34,69
ALTIN 2.429,34
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'da dev FETÖ operasyonu çok sayıda gözaltı var

İstanbul'da FETÖ soruşturması kapsamında 85 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Listedeki isimler arasında 6 general ile 43 subay da var.

Abone ol

İSTANBUL'da yürütülen FETÖ /PDY soruşturması kapsamında 85 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

Gözaltına alınacaklar listesinde 6 general ile 43 subay ile siviller var.

6 GENERAL, 43 SUBAY VE ASKERLE İRTİBATLI ABİLER

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, 6 general, 43 subay ve bu askerler ile irtibatlı örgütte "abi" pozisyonunda olan sivillerin de aralarında bulunduğu 85 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

SAYI 92 Mİ? Anadolu Ajansı operasyonda 85 kişi hakkında yakalama kararı olduğunu bildirirken, Hürriyet'in haberine göre ise 6 general, 43 subay, 32 astsubay, 1 uzman onbaşı, 1 polis memuru, 3 öğretmen, 6 sivil olmak üzere 92 kişi hakkında gözaltı kararı bulunuyor.

 BAŞSAVCIVEKİLİ UÇAR VE SAVCI TUNCAY YÜRÜTÜYOR

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu Başsavcıvekili İsmail Uçar koordinesinde savcı Can Tuncay tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, alınan bir tanık beyanı ve yenil deliller doğrultusunda harekete geçildi.

 KRİPTO FETÖ'CÜ ŞÜPHELİSİ ASKERLER

TSK içindeki "kripto" FETÖ şüphelisi askerlere yönelik soruşturmada, aralarında 6 general, 43 subay ve bu askerler ile irtibatlı örgütte "abi" pozisyonunda olan sivillerin de aralarında bulunduğu 85 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

15 İLDE OPERASYON YAPILDI 4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Savcılığın talimatını alan emniyet ekipleri, İstanbul merkezli 15 ilde operasyon gerçekleştiriyor. Ayrıca şüphelilerin hakimlikçe alınan karar doğrultusunda ikametlerinde arama işlemleri de yapılıyor.

Soruşturma kapsamında, şu ana kadar 4 şüpheli gözaltına alındı. 

AYRINTILAR GELİYOR...