BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,74
ALTIN 2.489,74
GÜNCEL

İstanbul'a kar erken geldi saatlik hava durumuna bakın!

İSTANBUL için beklenen kar erken geldi. Meteorolojinin yayınladığı İstanbul hava durumu tahminine göre perşembe günü kar yağacaktı. Ancak Edirne ve Kırklareli'nde okulları tatil ettiren kar İstanbul'a erken vardı. İşte saatlik hava durumu tahminleri;

İSTANBUL hava durumu tahminlerindaki kar yağışı bir gün erken geldi. İstanbul'da karla karışık yağmur ve kar yağışı başladı. Kar yağışı ile birlikte hava sıcaklığı hızla düştü. İstanbul'da kar yağışı asıl etkisini 1 Mart Perşembe günü gösterecek.

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğünün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, sıcaklıklar bölgede mevsim normallerinin 1 ila 3 derece altında seyredecek. İstanbul'a beklenenden erken varan kar yağışı şu anda Avrupa yakasında görülüyor. Kar yağışı asıl etkisini yarın ve perşembe günü gösterecek. Aşağıdaki video kaydındaki görüntüler Silivri'de yeni çekildi. Silivri'den Beşiktaş'a kadar olan kesimde yer yer kar yağışı sürüyor.

İstanbullu bu yıl kara hasret kalmıştı. Kar yağışının sürpriz yapıp erken gelmesi yüzleri güldürdü. Meteorolojinin sitesindeki tahminlere göre kar yağışı cuma günü etkisini yitirecek. Haliyle 3 günlük karın tadını çıkarın diyoruz.

Sitene Ekle
Etiketler