BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,75
ALTIN 2.492,11
HABER /  GÜNCEL

İstanbul Güngören'de son dakika fabrika yanıgını dumanlar yükseliyor

İSTANBUL 'un Güngören ilçesinden son dakika yangın haberi geldi. Güngören'den gelen son dakikaya göre bir bira fabrikasında yangın çıktı. Fabrikadan dumanlar yükseliyor. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Abone ol

İSTANBUL Güngören'de bulunan alkollü içecek fabrikasında yangın çıktı. İstanbul'un bir çok noktasından dumanlar görülüyor. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sürüyor.

Merter'de bulunan ve bir süre önce boşaltıldığı belirtilen alkollü içecek fabrikasında yangın çıktı. İhbar üzerine fabrikaya itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangının çatıdaki izolasyon malzemesinin sökümü sırasında çıktığı belirtiliyor.

22 ARAÇ MÜDAHELE EDİYOR: Yangına Güngören, Kocasinan, Bağcılar, Şişli, Davutpaşa, Sultangazi, Seyrantepe, Turgutreis ve Başakşehir itfaiyelerinden 22 araç, 43 personelle müdahale ediliyor.

İBB'DEN AÇIKLAMA: Konu ile ilgili açıklama yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, yangının tankların söküm ve tahliyesi sırasında meydana geldiğini ölü ve yaralının olmadığını duyurdu.