BIST 10.740
DOLAR 32,22
EURO 35,01
ALTIN 2.513,54
HABER /  GÜNCEL

İstanbul depreme hazır mı?

İstanbul depremin neresinde? Yerel yöneticiler depreme hazır mı?

Abone ol

Birbirinden farklı programlara imza atan tv8, yine herkesi yakından ilgilendiren bir konuyu “Depremi” her yönüyle ele alan önemli bir yapımı ekranlara getiriyor: FAY KIRILMADAN…

İstanbul, depremin neresinde… Doğudan gelip batıya uzanan ve şehri bir uçtan ötekine kat eden altlarda bir yerde kırılmak için belki de zamanını bekleyen Fay ne durumda?

Otoritelerin, bir anlamda kaçınılmaz gördükleri olası İstanbul Depremi…

“Fay Kırılmadan”, size bir tehlikeden söz edecek; Korkmanız ve ürkmeniz için değil; Depremi anlayıp bilmeniz; önlemler almanız; onu bir tehlike bir tehdit olmaktan çıkartmak için…

Genel Koordinatörlüğü’nü Haluk GİRTİ’nin yaptığı Hazel ÇAMLIDERE ve Yrd. Doç. Dr. Oğuz GÜNDOĞDU'NUN sunduğu “Fay Kırılmadan” her Pazar 16.00-17.00 saatleri arasında bilim adamı ve uzmanlarla, İstanbul’un deprem yapısını ilçe ilçe semt semt masaya yatıracak.

İstanbul depreme hazır mı? Yerel Yöneticiler neler yaptı neler yapacak? Merkezi yönetim olası bir İstanbul Depremi için neler yapıyor? Vatandaşın beklentisi neler? Sivil Toplum Kuruluşları neler düşünüyor?

Depremle ilgili sorular, yanıtlar, önlemler, beklentiler… Tümü, 28 Ekim Pazar gününden itibaren her Pazar saat 16:00’da “Fay Kırılmadan’da

FAY KIRILMADAN BAŞLIYOR...

Fay Kırılmadan’ın İlk bölümünde İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü Depremden sorumlu Şube Müdürü Kahraman DEMİREL ve Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz YENİAY konuk olacak.

İstanbul’daki okulların son durumunu en yetkili ağızdan duyacak ve Küçükçekmecede yapılan deprem önleme çalışmalarını öğreneceksiniz.

Fay Kırılmadan 28 Ekim 2007 Pazar günü saat 16’da tv8 ekranlarında