BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

İsrail'in vahşeti böyle kaydedildi!

Gazze'de yardım ekiplerine yol gösteren bir genç, kameraların önünde böyle katledildi.

Abone ol

Gazze’nin Şecaiyye mahallesi’nde ailesini arayan bir genç vuruldu. İsrail keskin nişancıları can çekişen gence iki defa daha ateş etti. İsmi bilinmeyen genç öldü.

Pazar günü büyük bir katliamın gerçekleştiği Şecaiyye mahallesinde bir gencin ölümü kamera tarafından kaydedildi. Gazze’de faaliyet gösteren Uluslararası Dayanışma Örgütü çalışanlarına mahallesindeki yıkımı gösteren genç ailesini aradığını söyledi ve örgüt çalışanlarını sokağına götürdü.

VAHŞET BÖYLE KAYDEDİLDİ

Al Jazeera Türk'ün resmi web adresinde yayınlanan haberin görüntülerinde bir enkazın başına geldiklerinde, bir el silah sesi duyuldu. Kamera döndüğünde, gencin vurulduğu ve yaralandığı görüldü.

KİMSE YARDIMANI GİDEMEDİ

İsrail askerleri tarafından vurulma korkusuyla kimse ona yardım edemedi. Yerde yatan genç bir kez daha vuruldu. Daha ölümcül bir yara alan gence üçüncü defa ateş ettiklerinde yerde can çekişmeye başladı. Uluslararası Dayanışma Örgütü, her anı kaydedilen bu olayın ardından ismini bilmedikleri bu gencin öldüğünü açıkladı. Örgüt üyeleri gencin cesedini oradan almayı başaramadıklarını da açıkladı.


4