BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70

İsrail'in skandallar dosyası

İsrail'in skandallar dosyası

İsrail askerleri gazze filosundan bilgisayar çaldıgazze filosuna çıkarma yapan israilli askerlerden bazıları, "gazze filosu" gemilerinden dizüstü bilgisayarları çalıp sattığı için gözaltına alındı.olayın orduda "şok" yarattığı belirtilirken, israil'in uluslararası imajı için "çok zarar verici"...

İsrail'in skandallar dosyası

İSRAİL ASKERLERİ GAZZE FİLOSUNDAN BİLGİSAYAR ÇALDI


Gazze filosuna çıkarma yapan İsrailli askerlerden bazıları, "Gazze filosu" gemilerinden dizüstü bilgisayarları çalıp sattığı için gözaltına alındı.

Olayın orduda "şok" yarattığı belirtilirken, İsrail'in uluslararası imajı için "çok zarar verici" olmasından korkuluyor.

İsrail'in skandallar dosyası

İsrail askeri polisi, Mayıs sonunda İsrail komandoları tarafından kanlı bir baskın düzenlendiği "Gazze filosu" gemilerinden dizüstü bilgisayarları çalıp sattıkları suçlamasıyla bir subay ile bazı askerleri gözaltına aldı.

İsrail'in skandallar dosyası

İsrail medyası, asteğmen olduğu belirttiği soruşturmanın bir numara şüphelisi subayın, çalınan bilgisayarları başka bir askere, bu askerin de onları bazı dostlarına sattığını duyurdu.

İsrail askerlerinin imza attığı skandallar bununla bitmiyor. İşte İsrail'in skandallarından bazıları...

İsrail'in skandallar dosyası

İSRAİLLİ KADIN ASKER ŞOK FOTOĞRAFLARI FACEBOOK'TA YAYINLADI

17 Ağustos 2010

İsrail'li kadın askerin gözaltındaki Filistinlilerle çekilmiş aşağılayıcı fotoğrafları sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta yayınlandı.