BIST 10.209
DOLAR 32,42
EURO 34,76
ALTIN 2.402,74
HABER /  DÜNYA

İsrail'in gizlediği asıl büyük planı bu!

İsrail Ramazan ayında Gazze'yi neden vurmaya başladı, vahşetin perde arkasındaki gerçek niyeti Doç Dr. Ramazan Kağan Kurtoğlu A Haber canlı yayınında açıkladı.

Abone ol

A Haber’de Banu El’in sunumunda yayınlanan ‘Aklın Yolu’ programında İsrail’in Gazze katliamı da mercek altına alındı. Doç. Dr. Ramazan Kağan Kurtoğlu, saldırıların arkasında doğal kaynak kontrolünden ziyade “Büyük İsrail İdeali’nin olduğunu vurguladı.

“İSRAİL’İN BEKA VE SU SORUNU MEVCUT”

Bunun arkasında tamamen Tevrat kökenli Kabala kökenli Büyük İsrail ideali var. İsrail halkının yüzde 20’si mevcut İsrail devletine karşı. Doğal kaynakların hakimiyeti sadece amacın bir parçası olabilir. Aslında mevcut petrol kaynakları insanlığa 200 yıl yeter. İsrail’in 2 problemi var. Beka ve su problemi. İsrail çevresinde dişine dokunacak devletin olmasını istemiyor. 2.5 devlet var. Rusya, Türkiye Cumhuriyet ve İran’dır. İsrail su anlamında temel argümanı Türkiye’dir. İncil kehanetlerinde Fırat ve Dicle kutsaldır. Türkiye, Rusya ve İran’ı istikrarsızlaştırmak istiyor.

“SU SAVAŞLARI FIRAT-DİCLE’DEN BAŞLAYACAK”

Türkiye su zengini değil. Irak’ın ve Suriye’nin yıllık su miktarı bizden daha fazla. Son 40 yıldır Türkiye’ye karşı kullanılan bir unsur var. Kışkırtıldı Arap dostlarına karşı. Musevi patronajlı ABD’deki bankalar ve finans kurumları devreye girdi. İlginçtir ki ABD Dışişleri Bakanlığı ‘2023’te Su Savaşları başlayacak’ başlıklı rapor yayınladı. ABD’deki istihbarat konseyi de aynı açıklamaları yaptı. Fırat ve Dicle’den başlayacak deniyor. Ortadoğu’da 15 yıl sonra bugünü arayacağız.