BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,90
ALTIN 2.433,32
HABER /  DÜNYA

İsrail Suriye'ye saldırdı! Şam'da şiddetli patlamalar

SURİYE 'den son dakika bir saldırı haberi geldi. İsrail Suriye'nin başkenti Şam yakınlarındaki bir araştırma merkezine füze saldırısı düzenledi. Suriye hava savunma sistemleri saldırıya karşılık verdi. Şam'da şiddetli patlamalar yaşandı

Abone ol

İsrail merkezli Haaretz haber sitesi, İsrail'in Suriye'nin başkenti Şam yakınlarındaki bir araştırma merkezlerine füze saldırısı düzenlediğini duyurdu. Suriye hava savunma sistemleri saldırıya karşılık verdi.

Şam yakınlarında şiddetli 3 patlamanın duyulduğu aktarıldı. Suriye hava savunma sistemlerinin ise İsrail'in başkente yönelik saldırılarına karşılık verdiği ifade edildi.

Alman haber ajansı dpa'ya konuşan bir yetkili Suriye hava savunma sistemlerinin İsrail'in füzelerine 'başarılı bir şekilde' karşılık verdiğini söyledi. Suriyeli yetkili, Suriye hava savunma sistemlerinin çok sayıda füzeyi hedefe ulaşmadan etkisiz hale getirdiğini duyurdu.

Suriye devlet televizyonu bugün erken saatlerde yapılan yayınlarda, yeni bir İsrail saldırganlığı olarak niteledikleri olayın Şam yakınlarında gerçekleştiğini duyurdu.