BIST 10.169
DOLAR 32,37
EURO 34,72
ALTIN 2.400,26
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Isparta'daki vahşete polisten iki gözaltı

Isparta'da polis, sosyal medyada tepkilere neden olan vahşetle ilgili iki kişiyi gözaltına aldı. Köpeğin kulağını keserek bunu sosyal medyada paylaşan zanlıların ifadeleri alınmak için emniyete getirildiği kaydedildi.

Abone ol

Sosyal medyayı ayağa kaldıran vahşet, Isparta polisini harekete geçirdi. Yavru köpeği bağlayarak kulaklarını kesen ve bu anları da sosyal medyada paylaşan Hasan Kuzu ve Neşet Yaman sosyal medyadaki tepkilerin ardından gözaltına alındı.

Isparta'da köpek dövüşleri için yavru bir köpeğin kulaklarını kesen ve bunu da sosyal medyada paylaşan iki kişi için şikayet üzerine polis harekete geçti. Isparta Hayvan Koruma Derneği'nin yaptığı şikayeti değerlendiren polis, yavru köpeğin kulaklarını kesen Hasan Kuzu ve Neşet Yaman adlı iki genci gözaltına aldı.

VAHŞET YETMEDİ TEHDİT ETTİ

Bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılan görüntüler için iki zanlıdan Neşet Yaman, kendisine tepki gösterenleri tehdit etti. Neşet Yaman, Facebook hesabından "Canımı yakacak kadar cesareti olanın sonuçlarına katlanacak kadar da gücü olmalı" mesajını paylaştı.

KÖPEĞİ BULMAK İÇİN HAREKETE GEÇİLDİ

Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ile Isparta Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin kulakları kesilen köpeği bulmak için çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.