BIST 10.159
DOLAR 32,17
EURO 35,09
ALTIN 2.468,60
HABER /  GÜNCEL

İSMEK gençliği uyarıyor

İSMEK'te bu kez, “Gençlik ve Madde Bağımlılığı” konusu ele alınıyor.

Abone ol

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Eğitim Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını sürdüren İstanbul Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları’nın (İSMEK), periyodik olarak düzenlediği ücretsiz halk seminerleri kapsamında bu kez, “Gençlik ve Madde Bağımlılığı” konusu ele alınıyor.

Bağcılar Belediyesi Kültür Merkezi’nde, 9 Şubat 2006 Perşembe günü, saat 11.00’da, Başkomiser Zafer Ercan’ın katılacağı narkotik konferansı ile başlayacak olan etkinlik; müzisyen Aykut Kuşkaya’nın müzik dinletisi ve İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan ‘Bay Ex' adlı tiyatro oyunu ile devam edecek.

Uyuşturucu bağımlılarının gerçek hayatlarından yola çıkılarak hazırlanan Bay EX adlı oyunun yazarı ve yönetmeni, Narkotik Şube Müdürlüğü Adli Bilimler Uzmanı Başkomiser Zafer Ercan. Bu üçlü gösteriyi hazırlayan ekipte yer alanlar amaçlarını şöyle özetliyorlar: “Bu oyunla amacımız çocuklarımızın omuzlarına hafifçe dokunarak dikkatlerini uyuşturucuya çekmek, gerçekle yüzleşmelerini sağlamak, bir kişi de olsa onu kazanmak”.

İSMEK tarafından düzenlenen bu etkinlik, 16 Şubat 2006 Perşembe Günü, saat 11.00’da, Ümraniye Belediyesi Sinema Salonu’nda tekrarlanacak.


Yer:   Bağcılar Belediyesi Kültür Merkezi
Tarih:   9 Şubat 2006 Perşembe
Saat:   11.00

Bay EX Kadrosu
Yazan-Yöneten:  Zafer Ercan
Müzik:   Aykut Kuşkaya
Oynayanlar:
Bay EX:   Murat Demirkıran
1. Oyuncu:  Koray Yalçın
2. Oyuncu:   Göktay Tosun
Buse:   Duygu Yılancı