BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,19
ALTIN 2.247,52
MEDYA

İsmail'in Hayaletleri filmi fragmanı - Sinemalarda bu hafta

Yeni senaryosunu bitirmeye çalışan yönetmen İsmail ile sevgilisinin hayatına, başka bir kadının da girmesiyle yaşananları konu ediniyor.

Hayatına yeni giren Sylvia ile şehirden uzak, sakin bir hayat yaşayan İsmail, yeni filminin hazırlıklarıyla meşguldur. Düzenli ve sakin olan yaşamında bir süre sonra sorunlar oluşmaya başlar. Yazılarında tıkanmaya başlayan İsmail'in hayatı, 20 yıl öncesinde bıraktığı bir hayaletin tekrar ortaya çıkmasıyla alt üst olur. Yıllar önce habersizce çekip giden karısı Carlotta, geri dönmüştür. İsmail iki kadının arasında gelgitler yaşarken, filmi de tamamlamanın yollarını aramaya başlar.
Başrollerinde ünlü oyuncular Marion Cotillard, Charlotte Gainsbourg, Louis Garrel ve Mathieu Amalric'im yer aldığı filmin yönetmen koltuğunda Arnaud Desplechin oturuyor. Filmin senaryosunu ise Arnaud Desplechin ile birlikte Léa Mysius ve Julie Peyr kaleme aldı.

Gerilim ve dram karışımı Fransız yapımı filmin yönetmen koltuğunda "My Golden Days" ile "Düş ve Gerçek" adlı filmleriyle tanınan Arnaud Desplechin oturuyor.

Sitene Ekle
Etiketler