BIST 9.099
DOLAR 32,37
EURO 35,01
ALTIN 2.326,06
GÜNCEL

Sultangazi'de helikopter destekli operasyon

Sultangazi ilçesinde helikopter destekli düzenlenen uyuşturucu operasyonunda polis ekiplerince 18 adrese eş zamanlı baskın yapıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından sabah saatlerinde Sultangazi'de uyuşturucu madde satıcılarına yönelik operasyon düzenledi. Operasyona Çevik kuvvet ve Özel Harekat Polis ekipleri de destek verdi.

Sabah saatlerinde Sultangazi ilçesinde 18 adrese baskın yapan polis ekipleri uyuşturucu madde imal ve ticareti suçundan aranması bulunan 17 hedef şahsın yakalanmasına yönelik operasyon düzenledi. Operasyona havadan polis helikopteri destek verirken narkotik köpekleri de kullanıldı.

SAKSIDA HİNT KENEVİRİ

Zübeyde Hanım Mahallesi 1264 Sokak'ta 4 katlı bir apartmanın üst katına Özel tim polisleriyle baskın düzenleyen ekipler, yaklaşık 1 saat boyunca dairede arama yaptı. Aramalar sırasında apartmanın çatı katında saksıda dikilmiş halinde hint keneviri ele geçirilirken çok miktarda uyuşturucu madde ve silahlar yakalandı. Çevrede Özel Tim Polisleri güvenlik önemi aldığı görüldü. Öte yandan baskın yapılan dairelere 'Panzer' isimi narkotik köpeğine de arama yaptırıldı.
Polis ekipleri Gazi Mahallesi 1368/2 Sokakta bir binaya da operasyon düzenledi. Operasyonlarda çok sayıda kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Sitene Ekle
Etiketler