BIST 9.113
DOLAR 32,38
EURO 35,07
ALTIN 2.326,75
HABER /  MEDYA

İsmail Küçükkaya'nın eşi Eda Küçükkaya kimdir? Karısı ile aşkı...

İsmail Küçükkaya karısı Eda Küçükkaya'dan boşanıyor. FOX TV sunucusu İsmail Küçükkaya'nın eşi ile olan evliliği 2 yılı tamamlamadan olaylı bir şekilde noktalanıyor.

Abone ol

FOX TV’de sabahları Çalar Saat adlı programı sunan İsmail Küçükkaya, 2016 yılında evlendiği Eda Küçükkaya ile boşanıyor. Eda Küçükkaya, boşanma davası açarken çift birbirlerine suçlamalar yöneltti. Peki kimdir Eda Küçükkaya ve İsmail Küçükkaya ne zaman evlendiler?

Ne zaman evlendiler?
Gazeteci İsmail Küçükkaya, 2016 yılında sade bir törenle hayatını Eda Küçükkaya ile birleştirdi. 2 yıldır mutlu bir şekilde devam eden evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolanmaya başladı. Çift boşanmak için mahkemede. Eda Küçükkaya, eşi İsmail Küçükkaya'dan 1 milyon 200 bin lira tazminat ile birlikte aylık 15 bin lira nafaka istiyor.

Eda Küçükkaya eşini şiddet uygulamakla itham ederken, İsmail Küçükkaya iddiaların asılsız olduğunu söylüyor.

Eda Küçükkaya görsel sanatlar öğretmeni. Kızlık soyadı Demirci olan Eda Küçükkaya,  09 Temmuz 2016 tarihinde İsmail Küçükkaya ile hayatını birleştirmişti.

Çiftin nikah şahitliklerini Tarihçi İlber Ortaylı, Bahçeşehir Okulları kurucusu Enver Yücel, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Fox Yönetim Kurulu üyesi Engin Güner ve Fox GYM Doğan Şentürk ve Göztepe Spor Başkanı Mehmet Sepil üstlenmişti.