BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,97
ALTIN 2.432,63
YEREL SEÇİMLER 2019

İsmail Erdem: Ataşehir’de engelleri kaldıracağız

Cumhur İttifakı AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, Ataşehir'deki engelli vatandaşlar için bir video paylaştı.

Cumhur İttifakı AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem , 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Ataşehir'deki engelli komşularına seslenerek şunları söyledi; 

"Bizlerin belediye olarak görevi, sizlerin yaşamı önündeki engelleri kaldırmaktır. 10 yıldır Sancaktepe'de belediye başkanıyım. Engelli komşularımıza, kardeşlerimize olağanüstü hizmet etmenin gayreti içerisinde olduk. Zaman zaman belki zorlandık ama inanın engelli rehabilitasyon merkezimizle, engelliler dinlenme evimizle sizlere nefes aldırmaya gayret ettik.

"Biz Sizlere İnanıyoruz, Sizler de Bize İnanın"

Her zaman belediye olarak emrinizde olduk, hizmetinizde olduk. İnşallah Ataşehir'deki engelli komşularımızın da hizmetinde olacağız. Biz sizlere inanıyoruz, sizler de bize inanın. Sayın Cumhurbaşkanımızın engelli kardeşlerimize yönelik merhametini iyi biliyorsunuz. Biz merhameti, inancımızdan, kültürümüzden, geçmişimizden alıyoruz. Onu için diyoruz ki biz sizlere karşı muhammeti hiçbir zaman eksik etmeyeceğiz.

"Bu Konuda Deneyimliyiz"

Sizlerin önündeki engelleri kaldırmanın bizler için vazife olduğunu iyi biliyoruz. Bu konuda deneyimliyiz. Bu konuda hiçbir zaman sizlerden şefkat, sevgi ve merhameti esirgemeyeceğimizi söylüyorum. 31 Mart'ta İsmail Erdem'İ, Binalı Yıldırım'ı, Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı unutmayacağınızı ümit eder hepinize sağlıklı hayırlı, güzel ömürler dilerim."

Sitene Ekle