BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,84
ALTIN 2.441,50
HABER /  MEDYA

İsimsizler sezon finalinde 'FETÖ' sürprizi!

Kanal D'nin sevilen dizisi İsimsizler, sezon finali yapmaya hazırlanıyor. Milliyet Cadde yazarı Sina Koloğlu, dizinin ilk sezonunu ve sezon finalini, sette konuştu.

Abone ol

İsimsizler dizisi sezon finali yapmaya hazırlanıyor. Milliyet Gazetesi Yazarı Sina Koloğlu, dizinin ilk sezonunu ve sezon finalini, sette konuştu.

İşte Koloğlu'nun yazısından bir bölüm: 

"...En somut örnek Doktor Elif’i canlandıran Algı Eke. Vali Fatih’le aralarındaki duygusal gidişat bitti. Edindiğim izlenim, her iki karakterin bir türlü buluşacak zeminde olmamaları. Biri hastanede, diğeri sürekli operasyonda. “Yeni Otto’lar da gelecek. Çünkü onların işlevi bu coğrafyada bitmiyor” diyor Konuk.

Yeni bir ‘kadın’ karakter önümüzdeki sezon kadroya katılabilir. Fatih’e ayak uydurabilecek konumda biri. Daha asi bir kadın karakterden bahsettiler. Yani operasyonlara katılan, sert mizaçlı ve dediğim dedik bir isim. Mesela‘ Survivor’dan olabilir mi seçim?

Son bölümde FETÖ sürprizi

‘İsimsizler’in sezon finalinde bir sürpriz var.Ekipten biri ‘FETÖ’cü çıkıyor ve içlerinden birini vuruyor. Peki kim bu ve kimi vuruyor? Onu da pazartesi akşamı izleyin.