BIST 9.080
DOLAR 32,31
EURO 35,03
ALTIN 2.306,17
HABER /  MEDYA

İsim isim gizli hayırcılar! AK Partili en önemli isim...

Türkiye Gazetesi yazarı Fuat Uğur bugünkü yazısında AK Parti içindeki "gizli hayırcıları" yazdı. Uğur yazısında "Hoca ekibinin etkili olduğu iller tam kış uykusunda" dedi.

Abone ol

Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur bugünkü yazısıyla AK Parti camiasında fırtınalar koparttı.İktidar kanadındaki “gizli hayırcıları” listeleyen Fuat Uğur, bazılarına isim vermeden çaktı.

Fuat Uğur'un listesinde AK Parti'nin ağır topları da bulunuyor. Bunlardan biri başbakanlık yapmış bir isim... Bir diğeri de Türkiye'nin en büyük ilinin başında...

İşte Fuat Uğur'un gizli hayırcılar dediği listedeki isimler;

'EVET'Çİ OLUP DA 'HAYIR'IN DEĞİRMENİNE SU TAŞIMAK

“Evet” cephesindeymiş gibi görünüp “Hayır” cephesinin değirmenine su taşıyanlar, yavaş yavaş kendilerini belli ediyorlar artık. Üstelik onların arasında sadece gazeteci ve yazarlar yok.
Şimdi olan bitene bakalım:

Bu satırlarda kastettiği kişi Yeni Şafak yazarı ve AK Parti milletvekili Aydın Ünal

-CHP'nin "Bizim derdimiz Erdoğan değil. Bu sistemle bir diktatör gelip her istediğini yapar" lafına Ak Parti’nin rantını yemiş bu elemanlar balıklama atlamış durumda. Biri milletvekili ve yazar örneğin.

Sanki CHP’lilerin iddialarına yanıt verir gibi yaparak halkın kafasında kaygı uyandırmayı hedefliyor ve onları en hassas noktalarından vuruyor (...)  Kötü niyeti buram buram tütüyor satırlardan.

Son yıllarda yaptığı “hata”lar için Erdoğan’dan affedilmeyi bekleyen bir başkasının yönettiği gazetede yazan hanımefendi ise “Düşünmeden oy verirsem evet derim ama düşünürsem hayır” diyerek bu kampanyaya destek veriyor.

Kastettiği Mustafa Karaalioğlu, Mustafa Ocaktan ve Elif Çakır.

Ekibin diğer yazarı bir “Abi” de Ak Parti’de “Evet” için gönüllerin rahat olmadığını işlemekte ve çarpıtmalara takla attırmakta alttan alta.

Daha pek çok var onlardan. Ama bu ekibin asıl hedefi, halkı Erdoğan sonrası ya da Erdoğansız bir ihtimale karşı korkutarak onların sandığa gitmelerini engellemek ya da en azından heveslerini kırmak.

Fuat Uğur'un yazısındaki çarpıcı bölümlerden biri de siyaset sahnesindeki 'gizli hayırcı'lar. Bu isimlerde de başka partilerden değil, AK Parti'nin içinde. Üstelik de kelli felli isimler. En başta da Ahmet Davutoğlu var. İşte Fuat Uğur'un o satırları;

HOCA'NIN EKİBİNİN İLLERİ

Ahmet Davutoğlu

-Ak Parti teşkilatları ise rehavet içinde. Anadolu illerinde, özellikle Ak Parti’nin güçlü olduğu illerde FETÖ’cüler ve Akşener’ciler kahve kahve dolaşıp anayasa taslağını tahrif ederek anlatıyorlar.

Özellikle Hoca ekibinin etkili olduğu iller tam kış uykusunda.

3-Belediyelerin tuhaf çalışmalarını unutmayalım. Misal İstanbul Büyükşehir Belediyesi, hiç gündemde yokken “Belgrad ormanının ortasından geçen dekovil hattını açacağız” diye ortaya çıkıp çevrecileri ayaklandırmayı marifet sayıyor.

Kadir Topbaş

Maçka parkının içine çıkacak metro istasyonunun yerini değiştirmemekteki inatları ise akıllara ziyan.

Zaten bu mesele koruma kurulunda ele alındı ve metro çıkışının Maçka parkından verilmesinin önüne geçildi.
Hadi buyurun.